Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Cyprus Digi.travel Conference» στη Λευκωσία
Συνέδρια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Cyprus Digi.travel Conference» στη Λευκωσία

To «Cyprus Digi.travel Conference» πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2023, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κυπριακών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (A.C.T.A.).

Το Συνέδριο «Cyprus Digi.travel Conference» πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά, με μεγάλη επιτυχία στην Λευκωσία της Κύπρου. Το «παρών» έδωσαν πολλοί σημαντικοί τουριστικοί φορείς και επαγγελματίες της χώρας, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος.

To «Cyprus Digi.travel Conference» πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2023, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Κυπριακών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (A.C.T.A.), στα πλαίσια του «Digi.travel Cyprus International», του κορυφαίου ετήσιου σημείου συνάντησης για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου της φιλοξενίας ανέλυσαν τις τουριστικές τάσεις του 2023, γύρω από το eTourism & mTourism, τον ψηφιακό ανασχηματισμό και το digital travel marketing, ανταλλάσσοντας γνώσεις και εμπειρίες, που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.

Ακαδημαϊκοί του χώρου και επιχειρηματίες του κλάδου έλαβαν τον λόγο για να εντρυφήσουν σε cases study, που έχουν συμβάλλει στην αλλαγή του κυπριακού τουριστικού brand, από το ηλιόλουστο νησί με τις καταγάλανες παραλίες, σε ένα νησί πλούσιο ιστορικά και πολιτισμικά.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ομιλία του υφυπουργού Τουρισμού, ο οποίος στάθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της τουριστικής διαφήμισης και προβολής της χώρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την Κύπρο έχουν αυξηθεί κατά 30% από το 2019, χάρη στο στοχευμένο ψηφιακό marketing και συγκεκριμένα στα customize short videos.

Επιπλέον στο συνέδριο μίλησαν οι εξής:
  • David Rutnam, Europe Senior Manager Industry Distribution Programs Adoption της International Air Transport Association (IATA),
  • Σάββας Χατζηχριστοφής, καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης, Vice-Rector for Research and Innovation, του Neapolis University Pafos,
  • Δρ. Σωτήριος Βαρελάς, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατηγική Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουριστικών Οργανισμών»
  • Κωνσταντίνος Αναστασίου, δικανικός αναλυτής του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Κύπρου.
  • Δημήτρης Φροσύνης, Sales & Marketing Executive για την Κύπρο της εταιρείας Revitup.Direct
  • Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, συγγραφέας, καθηγητής και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων.
  • Δημήτρης Μπιστόλας, Managing Partner της Key Tours
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024