Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΟ Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ βραβεύει την Μπέττυ Χατζηνικολάου και τον Κώστα Κατσιγιάννη
Βρεβεύσεις

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ βραβεύει την Μπέττυ Χατζηνικολάου και τον Κώστα Κατσιγιάννη

Κοπή πίττας αλλά και απόδοση τιμής σε δύο εμβληματικά στελέχη του ΕΟΤ από το Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΤ.

Κατά τη χθεσινή κοπή της πίττας για το 2023, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ βράβευσε δύο εμβληματικά στελέχη του Οργανισμού τη Μπέττυ Χαυζηνικολάου και τον Κώστα Κατσιγιάννη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Βρεττός στην ομιλία του ανέφερε ορισμένα βιογραφικά στοιχεία των βραβευμένων και τόνισε ότι και οι δύο έχουν προσφέρει στον ΕΟΤ αλλά και γενικά στο τουρισμό της χώρας αξιόλογο έργο με αγάπη για το αντικείμενο τους και αφοσίωση.

Ο κ. Κατσιγιάννης ευχαρίστησε πολύ τον σύλλογο του ΕΟΤ και όλους τους συναδέλφους του τονίζοντας ότι διατηρεί πάντα τις αναμνήσεις του από τον ΕΟΤ. Το βραβείο όπως είπε ανήκει και σε όλους τους συνεργάτες του που άψογα ενήργησαν καθόλη τη διάρκεια της θητείας του. Με συγκίνηση ανέφερε όμως ότι ο Οργανισμός σιγά σιγά απαξιώνεται παρά το γεγονός ότι φέτος κλείνει τα 72 χρόνια παροχής έργου.

Η κ. Χατζηνικολάου τόνισε ότι ο ΕΟΤ είναι ο μόνος φορέας που έχει δύο σημαντικές κατευθύνσεις η μια είναι πως από την προβολή περιοχών θα έχουμε οργανωμένες βιωματικές εμπειρίες και η άλλη αφορά στη ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Θα ήμουν ευτυχής να δω τον ΕΟΤ να αναπτύσσεται προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Ευχαρίστησε το σύλλογο για αυτή την πιο σημαντική τιμή στη ζωή της που την τίμησαν οι συνάδελφοί της.

Στην τελετή παρευρέθηκαν η πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, η υφυπουργός τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, οι οποίες και έκοψαν την πίτα, ο Γ.Γ ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο κ. Παύλος Γερουλάνος, και βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024