Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: “Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, μια μέρα σαν όλες τις άλλες για το υπουργείο και τον ΕΟΤ”
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: “Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, μια μέρα σαν όλες τις άλλες για το υπουργείο και τον ΕΟΤ”

Η πολιτική ηγεσία και τη Διοίκηση του Οργανισμού, δε φρόντισε σε μια τόσο σημαντική ημέρα να διοργανώσει μια εκδήλωση, επιβραβεύοντας το έργο των εργαζομένων του Οργανισμού και του Υπουργείου, σημειώνει με δυσαρέσκεια ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ,  εξ αφορμής της χθεσινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου από το έτος 1980 ως ημέρα εορτασμού και εκδηλώσεων για τις χιλιάδες εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες του κλάδου και τους φορείς του τουρισμού. Στη χώρα μας είναι καθολική η αναγνώριση της συμβολής του τουρισμού στην ανάπτυξη της οικονομίας και, κατά γενική ομολογία, συνέβαλε καθοριστικά στις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για την πατρίδα μας ιδιαίτερα στα χρόνια του μνημονίου και μετέπειτα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το προσωπικό του, από το 1950 μέχρι σήμερα, έχοντας ως εργαλεία την τεχνογνωσία την εμπειρία και την υψηλή επαγγελματική ευσυνειδησία πρωταγωνιστεί.

Όμως, κάπου εδώ θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας στην πολιτική ηγεσία και τη Διοίκηση του Οργανισμού, που δε φρόντισε σε μια τόσο σημαντική ημέρα να διοργανώσει μια εκδήλωση, επιβραβεύοντας το έργο των εργαζομένων του Οργανισμού και του Υπουργείου. Εν αντιθέσει, τη θεωρεί μια ημέρα σαν όλες τις άλλες.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού καλή δύναμη και επιμονή στην προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε να αναδειχθεί η χώρα μας κορυφαίος προορισμός”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024