Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣύσταση των νέων μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού
Τουριστική πολιτική

Σύσταση των νέων μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού

"Σκοπός μας, είναι ο άμεσος και ενεργός ρόλος σε θέματα που αφορούν την τουριστική Εκπαίδευση, η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών θεμάτων των καθηγητών των σχολών του Υπουργείου Τουρισμού, η συνένωσή τους με στενούς δεσμούς και η από κοινού διεκδίκηση των αιτημάτων τους" ανέφερε ο Πανελλήνιος Συλλόγος Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Πανελλήνιος Συλλόγος Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού ανέφερε : “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύστασης του Πανελλήνιου Συλλόγου Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού.

Μετά την απόφαση αναγνώρισης -διαταγής υπ. Αριθ. 381/ΕΑΚ2Σ/2022 του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης και την εγγραφή στο ειδικό βιβλίο που τηρείται στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ο Πανελλήνιος Σύλλογός μας με την επωνυμία SKYTour είναι ενεργός.

Κατά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν, αναδείχθηκαν τα μέλη-εκπρόσωποι του Νεοσύστατου Συλλόγου ph-SKYTour, όπως παρακάτω σας γνωρίζουμε. Για πρώτη φορά ΜΑΖΙ, καθηγητές των ΙΕΚ, ΑΣΤΕ & σχολών ΞΕΝΑΓΩΝ, συνυπάρχουν και συστήνουν κοινό Διοικητικό Συμβούλιο, Πανελλήνιας εμβέλειας, με εκπροσώπους τους:

  • πρόεδρος: Κουτρούμπας Ευθύμης, ΑΣΤΕ Άγιος Νικόλαος, Κρήτης
  • γενική γραμματέας,: Παπαδοπούλου Χαρά, ΙΕΚ Θεσσαλονίκης
  • αντιπρόεδρος: Ζερβίδης Πασχάλης, ΙΕΚ Θεσσαλονίκης
  • Ταμίας: Παντελίδη Ιωάννα, ΙΕΚ Ρόδου
  • Mέλη οι : Ράπτη Βασιλική ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, Ζώτος Κωνσταντίνος, ΙΕΚ Κέρκυρας, Κεφαλίδου Βασιλική ΙΕΚ Θεσσαλονίκης.
  • Αναπληρωματικά μέλη οι: Στεφανακίδης Κώστας, Σχολή Ξεναγών Αθήνας, Χαρδαλούπα Ιωάννα, ΙΕΚ Γαλαξιδίου

Σκοπός μας, είναι ο άμεσος και ενεργός ρόλος σε θέματα που αφορούν την τουριστική Εκπαίδευση, η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών θεμάτων των καθηγητών των σχολών του Υπουργείου Τουρισμού, η συνένωσή τους με στενούς δεσμούς και η από κοινού διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Όλα τούτα συντελούν στην υποστήριξης της Τουριστικής Εκπαίδευσης που τόσα χρόνια υπηρετούμε με αφοσίωση και αγάπη. Ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή συνέργεια και συνεργασία με όλους τους φορείς.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024