Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΑφιέρωμα στην τομάτα από το Βυζαντινό του Hilton
Από τις 20 έως τις 31 Μαΐου

Αφιέρωμα στην τομάτα από το Βυζαντινό του Hilton

Το “Βυζαντινό” στο Athens Hilton υποδέχεται το καλοκαίρι μ’έναν πλούσιο μπουφέ βασισμένο στην τομάτα. Από τις 20 έως τις 31 Μαΐου, οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν […]

Το “Βυζαντινό” στο Athens Hilton υποδέχεται το καλοκαίρι μ’έναν πλούσιο μπουφέ βασισμένο στην τομάτα. Από τις 20 έως τις 31 Μαΐου,<…> οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεσογειακές συνταγές με βάση την ελληνική τομάτα σε όλες τις εκδοχές της: κόκκινη ή πράσινη, τοματίνια, λιαστή τομάτα, τοματάκια Σαντορίνης, ακόμη και τομάτα τουρσί.

Στο μπουφέ του Βυζαντινού θα πρωταγωνιστήσουν οι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, όπως τομάτες γεμιστές με ρύζι και μυρωδικά, χωριάτικη σαλάτα και σφυρίδα αλά Σπετσιώτα, αλλά δε θα λείπουν και οι αγαπημένες γεύσεις από τις υπόλοιπες χώρες της Μεσογείου: σαλάτα με μοτσαρέλα και τομάτα, γκασπάτσο, σολωμός με ψητές τομάτες και κουσκούς, μανιτάρια portobello με γέμιση τομάτας και ελιάς, κοτόπουλο με chutney τομάτα και βερύκοκο, ασπίκ τομάτας με κατσικίσιο τυρί και πλήθος άλλων πιάτων, που θα εναλλάσσονται καθημερινά.

Το αφιέρωμα πραγματοποιείται με τις πρώτης ποιότητας ελληνικές τομάτες Lucia της Hellenic Farming και την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας τροφίμων ΠΕΦΑΝΗΣ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024