Τελευταία νέα
ΑρχικήΑκόμα δύο πλοία για την Minoan Lines

Ακόμα δύο πλοία για την Minoan Lines

Η Minoan Lines ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri για τη ναυπήγηση δύο ακόμα νέων Highspeed Ferries. Η εταιρία με τα δύο νέα αυτά Highspeed που θα […]

Η Minoan Lines ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri για τη ναυπήγηση δύο ακόμα νέων Highspeed Ferries.
Η εταιρία με τα δύο νέα αυτά Highspeed που θα δρομολογηθούν στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Βενετία και μαζί με τα ήδη παραγγελθέντα 3 Highspeed στα ναυπηγεία της Samsung, θα καλύψει στις συγκοινωνιακές ανάγκες σε καθημερινή βάση στις γραμμές Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Βενετία και Πειραιά – Χανιά.
Έτσι η εταιρία θα έχει συνολικά 7 νέα πλοία υψηλών ταχυτήτων και θα προβεί στην προοδευτική αντικατάσταση όλων των πλοίων της με υπερσύγχρονα πλοία υψηλών ταχυτήτων. Με την προσθήκη αυτών των δύο νεότευκτων πλοίων, το κόστος ναυπήγησης των οποίων αναμένεται να φθάσει τα 225 εκατ. δολάρια, η Minoan Lines θα έχει επενδύσει για νέες ναυπηγήσεις από το 1995 μέχρι σήμερα περίπου 1 δισ. δολάρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024