Τελευταία νέα
Αρχική"Travel Agent Card" από τον HATTA

"Travel Agent Card" από τον HATTA

Σημαντικές εκπτώσεις και εξυπηρετήσεις στους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων παρέχει η ειδική κάρτα IATA/UFTAA HATTA Travel Agent Card που παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη από εκπροσώπους της IATA, σε συνεργασία […]

Σημαντικές εκπτώσεις και εξυπηρετήσεις στους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων παρέχει η ειδική κάρτα IATA/UFTAA HATTA Travel Agent Card που παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη από εκπροσώπους της IATA, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).
Η κάρτα χορηγείται στους τουριστικούς πράκτορες εντός 30 ημερών, κατόπιν αίτησης στα γραφεία της IATA. Είναι αναγνωρισμένη διεθνώς από μία σειρά επιχειρήσεων, παγκοσμίως μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες κρουαζιερόπλοιων, ενοικίασης αυτοκινήτου, εστιατόρια, Duty Free κ.ά., που χορηγούν στους κατόχους της εκπτώσεις και άλλες εξυπηρετήσεις.
Η κάρτα καλύπτει, εκτός από τους ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και συνεργάτες τους (υπαλλήλους και άλλους συνδεόμενους με ειδική σχέση εργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι εργάζονται στο τουριστικό γραφείο). Το κόστος έκδοσης είναι 30 δολάρια και ισχύει για 12 μήνες. Η κάρτα χορηγείται στα εγκεκριμένα από την IATA γραφεία, καθώς και στα non-IATA γραφεία τα οποία είναι μέλη των οικείων Συνδέσμων σε κάθε χώρα (για την Ελλάδα στα μέλη του HATTA). Οι κάτοχοι της καλύπτονται με το ποσό των 25.000 δολαρίων για ασφάλεια σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα ή αεροπορικό ατύχημα, εφόσον η κάρτα είναι εν ισχύ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024