Τελευταία νέα
ΑρχικήΑναλυτικότερες οι περιβαλοντικές εκθέσεις της Lufthansa

Αναλυτικότερες οι περιβαλοντικές εκθέσεις της Lufthansa

Η αεροπορική εταιρία Lufthansa, εκτός από την έκδοση της “Facts and Figures” στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οι τρόποι με τους οποίους προστατεύει το περιβάλλον, προσφέρει και την έκδοση […]

Η αεροπορική εταιρία Lufthansa, εκτός από την έκδοση της "Facts and Figures" στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οι τρόποι με τους οποίους προστατεύει το περιβάλλον, προσφέρει και την έκδοση "Balance" στην οποία περιλαμβάνονται για πρώτη εκτενή άρθρα και θέματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, υπάρχουν άρθρα που ασχολούνται με θέματα όπως η πολιτική αεροπορία και το περιβάλλον.
Στο περιοδικό αναλύονται και θέματα που είναι σχετικά με τις μεταφορές και μετακινήσεις, τα αεροδρόμια-κόμβους, και με την ανάπτυξη της εναέριας κυκλοφορίας σε διεθνές επίπεδο, η οποία εξασφαλίζει στα αεροσκάφη υψηλή πληρότητα και έτσι οι πτήσεις είναι πιο οικολογικές.
Επίσης, υπάρχει και ειδική στήλη η οποία εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ του περιβάλλοντος και της αυξημένης ζήτησης για μεταφορές. Η Lufthansa έχει ασχοληθεί πολλές φορές με το θέμα αυτό και η λύση στην οποία καταλήγει είναι ο "έξυπνος" συνδυασμός των δικτύων όπως για παράδειγμα η συνεργασία της με την γερμανική εταιρία σιδηροδρόμων. Η στήλη με τον τίτλο "opinion" αναφέρεται στις δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος της Γερμανίας Jurgen Trittin σχετικά με τους φόρους καυσίμων που αφορούν την Lufthansa, όπως επίσης και στις δηλώσεις του προέδρου της Lufthansa κ. Jurgen Weber για το ίδιο θέμα. Το φάσμα των θεμάτων που αναλύονται στο περιοδικό είναι τόσο ευρύ που μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως η δημιουργία ενός οικολογικού κουτιού για την μεταφορά chips υπολογιστών μέχρι και θέματα όπως η συνεργασία της Lufthansa με την εταιρία παραγωγής οικολογικών προϊόντων "Gut Wulksfelde" για τον εφοδιασμό των αεροσκαφών της με οικολογικά τρόφιμα.
Η Lufthansa είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "Ελλάδα-Καθαρή" και συμμετείχε ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, σε πολλές δραστηριότητες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024