Τελευταία νέα
ΑρχικήΑνανεώθηκε το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus

Ανανεώθηκε το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου St. George Lycabettus στην πλατεία Δεξαμενής. Το ξενοδοχείο ανασχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών που ταξιδεύουν συχνά. Όλοι οι χώροι […]

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου St. George Lycabettus στην πλατεία Δεξαμενής. Το ξενοδοχείο ανασχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών που ταξιδεύουν συχνά.
Όλοι οι χώροι αναπλάστηκαν, δημιουργήθηκαν νέες υπηρεσίες, ώστε η διαμονή στο St. George Lycabettus να γίνεται πιο ευχάριστη.
Στα πλαίσια της ανακαίνισης, και λόγω της εξαιρετικής σημασίας που έχει και η παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, η εταιρία εργάζεται πάνω στο πρόγραμμα πιστοποίησης ποιότητας παροχής υπηρεσιών I.S.O. 9002 που θα εγκριθεί από το Lloyds of London.
Επίσης, δημιουργήθηκε και το Privilege Club το οποίο προσφέρει πολλά προνόμια στους επιχειρηματίες, όπως προνομιακές τιμές για τα Internet Rooms, γρήγορο check in και check out, και για τα τακτικά μέλη έχει γίνει μετατροπή στης κάρτας-κλειδί του δωματίου σε μια προσωπική κάρτα ταυτότητας που περιέχει τα προσωπικά στοιχεία, τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες των πελατών μας ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύει μονάδες ώστε να κερδίζουν δωρεάν διανυκτερεύσεις και άλλα δώρα.
Η πρώτη κιόλας εντύπωση έρχεται από τον χώρο της υποδοχής. Είναι ένας χώρος μοντέρνος αλλά και κλασικός ταυτόχρονα, με ξύλινο δάπεδο, δερμάτινους καναπέδες, ιταλικά γλυπτά και τραπεζάκια από δέρμα που θυμίζουν μικρά μπαούλα. Η όλη έμπνευση του χώρου ήταν του γνωστού διακοσμητή Άγγελου Αγγελοπούλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024