Τελευταία νέα
ΑρχικήΑπεβίωσε ο επί 40 χρόνια τ. πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Παναγιώτης Μπράμος
Ξενοδοχία

Απεβίωσε ο επί 40 χρόνια τ. πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Παναγιώτης Μπράμος

'Υπήρξε δασκαλος για πολλούς, είτε ως διευθυντής και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είτε ώς πρόεδρος στην ΕΞΚ', αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Ο επί τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Παναγιώτης Μπράμος (έως το 2018) πέθανε χθες, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, από επιπλοκές λόγω COVID-19.

“Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην κερκυραϊκή ξενοδοχία. Ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή του και το όνομά του με την εξέλιξη λαο τους αγώνες του κλάδου της φιλοξενίας”, αναφέρει η σχέση ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

“Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την απώλεια του Παναγιώτη Μπράμου, που ήταν για πάνω από σαράντα χρόνια η καρδιά ακαι η ύπαρξη της Ένωσής μας. Ένας άνθρωπος που δε γεννήθηκε στο νησί μας, αλλα ο αγάπησε σαν γνήσιος πατριώτης…

Υπήρξε δασκαλος για πολλούς, είτε ως διευθυντής και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είτε ώς πρόεδρος στην ΕΞΚ.

Ο Επίτιμός μας πρόεδρος θα είναι πάντα ο φάρος που θα μας καθοδηγεί.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης εκφρόζυν τα θερμά συλλυπήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρή το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εκφράζουν με τη σειρά τους τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παναγιώτη Μπράμου. “Ενός αυθεντικού ανθρώπου, άξιου επιχειρηματία και μάχιμου συνδικαλιστή που αγωνιζόταν επί δεκαετίες από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας για τα συμφέροντα του κλάδου και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμη προσφορά του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

(φωτό: CorfuPress).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024