Τελευταία νέα
ΑρχικήΑπροετοίμαστοι πολλοί προορισμοί και επιχειρήσεις για τον "ιό του 2000"

Απροετοίμαστοι πολλοί προορισμοί και επιχειρήσεις για τον "ιό του 2000"

Δυστυχώς πολλοί Άγγλοι tour operators αναγκάζονται να βγάλουν από τις μπροσούρες τους πακέτα με προορισμούς οι οποίοι δεν μπορούν να εγγυηθούν την άψογη λειτουργία των ηλεκτρονικών τους συστημάτων κατά την […]

Δυστυχώς πολλοί Άγγλοι tour operators αναγκάζονται να βγάλουν από τις μπροσούρες τους πακέτα με προορισμούς οι οποίοι δεν μπορούν να εγγυηθούν την άψογη λειτουργία των ηλεκτρονικών τους συστημάτων κατά την αλλαγή της χιλιετηρίδας, λόγω του προβλήματος, γνωστού ως "ο ιός του 2000".
Παρότι δεν υπάρχει απαγορευτική ταξιδιωτική οδηγία παρά μόνο προειδοποιητική από το FCO, πολλά μέλη της ABTA παραδέχθηκαν ότι οι εταιρίες τους σκοπεύουν να ακυρώσουν πακέτα στην Λατινική Αμερική, την Κούβα, και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι ίδιοι, υπάρχουν περιοχές στον κόσμο όπου τα ξενοδοχεία δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι τα ηλεκτρονικά τους συστήματα θα δουλεύουν σωστά, και ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα για τους τουρίστες.
Ο διευθυντής της First Choice για θέματα που αφορούν τα πρόβλημα της χιλιετηρίδας κ. John Balsdon, πρότεινε σε όλα τα μέλη της ABTA να συζητήσουν το θέμα με τους προμηθευτές τους και μάλιστα εγγράφως, γιατί έχει παρατηρήσει ότι κανένας δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέμα εγγράφως.
Ο κ. Gwynneth Flower διευθυντής της αγγλικής κυβερνητικής ομάδας για το πρόβλημα του 2000, ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμα και Ευρωπαϊκοί προορισμοί που δεν έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για το πρόβλημα του 2000. Ένας από αυτούς πιστεύεται ότι είναι και η Ιταλία, όπου μόλις πριν λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση άρχισε να ασχολείται σοβαρά με το θέμα.
Το TravelDailyNewsΒ> έχει κάνει σχετική έρευνα και τα αποτελέσματα της σύντομα θα δημοσιευθούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024