Τελευταία νέα
ΑρχικήΑθήνα – Τίρανα με Air Albania, 4 φορές την εβδομάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Αθήνα – Τίρανα με Air Albania, 4 φορές την εβδομάδα

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από αεροσκάφη Airbus που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.
 Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα.

Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας. Η εταιρεία επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, εμπλουτίζοντας το προϊόν με σημαντικά οφέλη, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και ξεχωριστές ανέσεις σε όλους τους πελάτες της.


Από αριστερά, η Manjola Shehu, Director of Marketing & Sales, Air Albania, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Luela Hajdaraga, πρέσβειρα Αλβανίας στην Ελλάδα.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από ΤΙΑ-ATH με 4 εβδομαδιαίες συχνότητες (Δευτέρα Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή) αντίστοιχα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα πτήσεων:

Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα και με ρόλο να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια. “Επεκτείνουμε συνεχώς τη λίστα με τους προορισμούς και τις υπηρεσίες μας και η Ελλάδα είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κύριους προορισμούς των επιβατών μας για ταξίδι. Η Air Albania διασφαλίζει ότι όλοι οι προορισμοί μας απολαμβάνουν το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών. Υπό αυτή την έννοια, η συνεργασία μας με την Goldair αντιπροσωπεύει μια προστιθέμενη αξία” είπε ο Sinan Dilek, CEO της Air Albania.

Από αριστερά: Ο κ. Λεωνίδας Ραυτόπουλος, Senior Developer Airline Development του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Algida Hasekiu, Supervisor Revenue Management Marketing & Sales Department, Air Albania, η Manjola Shehu, Director of Marketing & Sales, Air Albania, η Luela Hajdaraga, Πρέσβειρα της Αλβανίας στην Ελλάδα, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ο κ. Νίκος Σοφιάδης, Deputy Managing Director της Goldair Airline Services.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024