Τελευταία νέα
ΑρχικήΑυξάνονται οι αεροπορικές καθυστερήσεις το 1999

Αυξάνονται οι αεροπορικές καθυστερήσεις το 1999

Αυξημένος παρουσιάζεται ο αριθμός των επιβατών που θα αντιμετωπίσει καθυστέρηση στην αεροπορική του πτήση το 1999, σύμφωνα με στοιχεία της ERA, European Regions Airline Association. Τα 80 μέλη-αεροπορικές εταιρίες που […]

Αυξημένος παρουσιάζεται ο αριθμός των επιβατών που θα αντιμετωπίσει καθυστέρηση στην αεροπορική του πτήση το 1999, σύμφωνα με στοιχεία της ERA, European Regions Airline Association.
Τα 80 μέλη-αεροπορικές εταιρίες που έχει η Ένωση θα μεταφέρουν το 1999, 60 εκατομμύρια επιβάτες, και από αυτά τα 16 εκατ. θα αντιμετωπίσουν καθυστέρηση στην πτήση τους! Οι λόγοι είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εναέρια κυκλοφορία.
Από την αρχή της χρονιάς τα νούμερα των πτήσεων που είχαν καθυστέρηση είναι πολύ υψηλά, και οι λόγοι σύμφωνα πάντα με την παραπάνω Ένωση είναι η αποτυχία των υπουργών Μεταφορών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία της εναέρια κυκλοφορίας. Το σύστημα Eurocontrol δυστυχώς δεν έχει εξασφαλίσει ότι οι διάφοροι εθνικοί φορείς έχουν καταφέρει να λύσουν τα εναέρια προβλήματα τους και να ενεργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της Ευρώπης.
Όταν οι υπουργοί Μεταφορών απελευθέρωσαν τα μέσα μεταφοράς της Ευρώπης δεν συμπεριέλαβαν το σύστημα της εναέριας κυκλοφορίας, Air Traffic Services-ATS. Επίσης, δεν υπήρχε πρόστιμο για τους προμηθευτές των συστημάτων ATS όταν αυτοί δεν κατάφερναν να πετύχουν τους στόχους τους παρόλο που οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες πλήρωναν ειδικά κονδύλια για να εγγυώνται καλή λειτουργία ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες και τον όγκο των υπηρεσιών που χρησιμοποιούσαν κάθε φορά.
Το διοικητικό συμβούλιο της ERA πιέζει τις κυβερνήσεις να λάβουν μέτρα για να βοηθηθεί η κατάσταση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024