Τελευταία νέα
ΑρχικήΑύξηση 43% παρουσιάζει για το 1999 ο Kosmar Holidays

Αύξηση 43% παρουσιάζει για το 1999 ο Kosmar Holidays

“To 1999 φαίνεται ότι ήρθε με καλούς οιωνούς για την Ελλάδα”, μας δήλωσε ο κ. Ηλίας Κομνηνός υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του εξειδικευμένου για Ελλάδα τουριστικού οργανισμού Kosmar Holidays. Η τουριστική […]

"To 1999 φαίνεται ότι ήρθε με καλούς οιωνούς για την Ελλάδα", μας δήλωσε ο κ. Ηλίας Κομνηνός υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του εξειδικευμένου για Ελλάδα τουριστικού οργανισμού Kosmar<.> Holidays.
Η τουριστική κίνηση αναμένεται να έχει αύξηση, για τους συντηρητικότερους 15% και για τους πλέον αισιόδοξους 18-20%.
Συγκεκριμένα, για τον Kosmar Holidays η κατά μέσο όρο αύξηση σε σύγκριση με το 1998 κυμαίνεται σε 43%.
Ο κ. Κομνηνός μας είπε ότι αποφασιστικός μήνας για την διεξαγωγή συμπερασμάτων και προβλέψεων είναι ο Φεβρουάριος όπου εκδηλώνονται κατ' εξοχήν και τα πρώτα σημεία κάμψεως της ζήτησης για όλους ανεξαρτήτως τους τουριστικούς προορισμούς.
Την περίοδο αυτή οι μεγαλύτεροι στατιστικοί οργανισμοί, σε άμεση συνεργασία με τους tour operators, ανακοινώνουν τα πρώτα λεπτομερειακά και ενδεικτικά στοιχεία για την τουριστική κίνηση από την Μεγάλη Βρετανία.
Με βάση αυτά τα στοιχεία οι tour operators, και ειδικότερα οι εξειδικευμένοι, παίρνουν τις ανάλογες αποφάσεις για την αυξομείωση των προγραμμάτων τους.
Ο κ. Κομνηνός σχολίασε στο TDN ότι οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικές για την πατρίδα μας και όλοι είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν τους τουρίστες που διάλεξαν την χώρα μας για να περάσουν μία ή δύο εβδομάδες διακοπές.
Στόχος τώρα είναι η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κομνηνός ας γυρίσουμε λίγο πίσω την μνήμη μας και ας επαναφέρουμε την χαμένη ταυτότητα μας, την γραφική ελληνικότητα των πάντων, την κυρίαρχη ευγενική και γεμάτη πάθος καλοσυνάτη ψυχή του Έλληνα, στοιχεία τα οποία αποτέλεσαν κατά το παρελθόν θέματα για την συγγραφή τόσων πολλών επιτυχημένων βιβλίων στην αλλοδαπή, όσο και βραβευμένων με Oscar ταινιών.
Ας κάνουμε και πάλι να λάμψει η ψυχή του Έλληνα Ζορμπά και ας είμαστε βέβαιοι ότι τόσο από τουριστικής όσο και πολιτικής πλευράς τα οφέλη θα είναι περισσότερα από τα αναμενόμενα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024