Τελευταία νέα
ΑρχικήΧορηγός σε διεθνείς αγώνες η Singapore Airlines

Χορηγός σε διεθνείς αγώνες η Singapore Airlines

Με το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ -περίπου 900 εκατ. δρχ.- η Singapore Airlines (SIA) θα είναι για τρία χρόνια (2000-2002) ο κύριος χορηγός των διεθνών αγώνων ιπποδρομίας ‘Singapore […]

Με το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ -περίπου 900 εκατ. δρχ.- η Singapore Airlines (SIA) θα είναι για τρία χρόνια (2000-2002) ο κύριος χορηγός των διεθνών αγώνων ιπποδρομίας ‘Singapore Airlines International Cup’, που οργανώνονται από το Turf Club.
Οι αγώνες, που το 2000 θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαρτίου, θα διεξαχθούν στο νέο ιπποδρόμιο στο Kranji και θα αποτελέσουν τους πιο πλούσιους που έγιναν ποτέ στη Σιγκαπούρη.
Στο ‘Singapore Airlines International Cup’ θα αγωνιστούν οι καλύτερες ράτσες αλόγων από την Ασία, Ωκεανία, Αμερική και Νότιο Αφρική, ενώ κορυφαίοι αναβάτες (jockeys) απ’ όλο τον κόσμο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν.
Η SIA θα προβάλλει τους αγώνες διεθνώς, ιδιαίτερα στις χώρες που το άθλημα αυτό είναι δημοφιλές, όπως Αγγλία, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Αραβικά Εμιράτα, Νότιο Αφρική, Ιαπωνία και στο Χονγκ-Κονγκ. Περισσότερα από 100 γραφεία μάρκετινγκ της SIA θα προωθήσουν ειδικά τουριστικά πακέτα για τους αγώνες.
Το ιπποδρόμιο στο Kranji κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα στον κόσμο με θεαματική εξέδρα και τη μοναδική οροφή, εμπνευσμένη από τη χάρη και τη δύναμη ενός αλόγου σε κίνηση.
"Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα τμήμα από τις προσπάθειες της SIA να ‘δυναμώσει’ την εικόνα της Σιγκαπούρης ως ένα τόπο παγκόσμιων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. Πιστεύουμε ότι το ‘Singapore Airlines International Cup’ αποτελεί μία μεγάλη εκδήλωση η οποία τοποθετεί τη Σιγκαπούρη στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη", δήλωσε ο κ. Tan, Executive Vice-President της SIA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024