Τελευταία νέα

Διακοπές με. . . πλειστηριασμό!

Έγινε κι αυτό! Το γραφείο Midlands Co-op Travel που εδρεύει στο Lichgield, στην Μεγάλη Βρετανία, παρουσίασε από την 1η Σεπτεμβρίου ένα νέο τρόπο κλεισίματος διακοπών από το Internet. Τα τουριστικά […]

Έγινε κι αυτό! Το γραφείο Midlands Co-op Travel που εδρεύει στο Lichgield, στην Μεγάλη Βρετανία, παρουσίασε από την 1η Σεπτεμβρίου ένα νέο τρόπο κλεισίματος διακοπών από το Internet.

Τα τουριστικά πακέτα θα "βγαίνουν στο σφυρί", οι χρήστες και επισκέπτες του κόμβου θα μπορούν να "χτυπάνε" το πακέτο που τους ενδιαφέρει και όποιος κερδίσει θα το αγοράζει με την πιστωτική του κάρτα και θα ταξιδεύει.

Η ιδέα εφαρμόστηκε από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, το Internet Travel Auctions Ltd., και η διευθύντρια του κα. Gill Peachey, πιστεύει ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι λάτρεις της τεχνολογίας οι οποίοι είναι παράλληλα και τόσο έμπειροι στα ταξίδια ώστε να ξέρουν τι θέλουν και απλά να το αγοράζουν.

Στόχος για την πρώτη χρονιά λειτουργίας του είναι 20.000 άτομα να επιλέξουν αυτό τον τρόπο κλεισίματος των διακοπών τους. Σε διάστημα τριών ετών λειτουργίας η εταιρία προσδοκάει τουλάχιστον 50 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

05/10/2022
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022