Τελευταία νέα
ΑρχικήΔυνατή η ελληνική παρουσία στη συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δυνατή η ελληνική παρουσία στη συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δυνατή θα είναι η ελληνική παρουσία στη συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Χιλή, στο Σαντιέγκο, από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Ανάμεσα στους καλεσμένους […]

Δυνατή θα είναι η ελληνική παρουσία στη συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Χιλή, στο Σαντιέγκο, από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκεται και ο κ. Γιάννης Στεφανίδης, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που είναι υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Περίπου 137 χώρες θα αντιπροσωπευθούν στην συνέλευση, η οποία γίνεται κάθε δύο χρόνια και στην οποία λαμβάνουν μέρος 800-1000 στελέχη του τουρισμού.

Από την Ελλάδα, θα βρίσκονται στην Χιλή ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, η υπεύθυνη διεθνών σχέσεων κ. Εύη Δεμίρι, και ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Δρακόπουλος.

Η Ελλάδα πάλι θα βάλει υποψηφιότητα για να διατηρήσει τη θέση που έχει ως αντιπρόεδρος του Οργανισμού για θέματα περιβάλλοντος.

Η Ελλάδα θα παρουσιαστεί στα πλαίσια σχεδίου για την υποστήριξη του παγκόσμιου τουρισμού ως ένας ασφαλής προορισμός για διακοπές. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση των σχεδίων και των προετοιμασιών της χώρας μας για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024