Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαιδευτική επίσκεψη στη Ρουμανία από Έλληνες πράκτορες

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Ρουμανία από Έλληνες πράκτορες

Για πέντε μέρες έξι Έλληνες τουριστικοί πράκτορες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ορισμένα μέρη της Ρουμανίας και να συζητήσουν με τους μεγαλύτερους Ρουμάνους πράκτορες που στέλνουν τουρίστες στην Ελλάδα. Οι […]

Για πέντε μέρες έξι Έλληνες τουριστικοί πράκτορες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ορισμένα μέρη της Ρουμανίας και να συζητήσουν με τους μεγαλύτερους Ρουμάνους πράκτορες που στέλνουν τουρίστες στην Ελλάδα. Οι Έλληνες πράκτορες ήταν ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρίου από το Acadimos Travel and Tourism, ο κ. Γιώργος Χαρμούζ από το Tina Travel, ο κ. Νίκος Αραβαντινός από το Special Tours, ο κ. Δημήτρης Κανάκης από το Tempi Travel και η κ. Δήμητρα Τσάμη από το Top Level Tours.
Την πρώτη μέρα της άφιξης των Ελλήνων πρακτόρων οι Ρουμάνοι συνάδελφοι τους, τους έκαναν το τραπέζι και συζήτησαν μαζί τους.
Μεταξύ των Ρουμάνων πρακτόρων ήταν η κ. Adriana Goicea γενικός διευθυντής του Prompt Service Travel Air, ο κ. Sava Gheorghiu πρόεδρος του Sava's Travel, ο κ. Bracha Blecher διευθυντής του Nova Tours, η κ. Daniela Vladuta διευθύντρια του Vavis, ο κ. Florin Vergu διευθυντής του Happy Tour, η κ. Gretta Antonescu από το Marshal Tourism, και ο κ. Alin Burcea, πρόεδρος του Paralela Tourism και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των Τουριστικών Πρακτόρων της Ρουμανίας.
O κ. Burcea μας δήλωσε ότι τώρα οι Ρουμάνοι τουρίστες προτιμούν να επισκέπτονται την χώρα μας με το αεροπλάνο αντί με το πούλμαν όπως γινόταν παλαιότερα γιατί η τιμή των δύο μεταφορικών μέσων είναι σχεδόν η ίδια. Οι διακοπές για μια εβδομάδα στην Κρήτη ξεκινούν από $470 και στην Παραλία Κατερίνης από $350.
Οι Έλληνες πράκτορες έκαναν διήμερη κρουαζιέρα στο Δέλτα του Δούναβη, και επισκέφθηκαν την Τούλτσα, την Κωνστάντζα, το Βουκουρέστι, το Σινάι και το Brasov. Η έλλειψη υποδομής, και ιδίως οι δρόμοι της Ρουμανίας, ήταν το μεγάλο πρόβλημα που ανέφεραν οι Έλληνες πράκτορες προκειμένου να προωθήσουν πακέτα για την Ρουμανία.
Ο κ. Γιώργος Χαρμούζ από το Tina Travel μας είπε ότι ενώ στέλνει Έλληνες στη Ρουμανία οι δρόμοι τον υποχρεώνουν να χρησιμοποιεί εσωτερικές πτήσεις με το αεροπλάνο.
Οι γενικές απόψεις που επικράτησαν ήταν ότι το Δέλτα του Δούναβη μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για διακοπές με δραστηριότητες σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη φύση. Η παραλιακές πόλεις της Μαύρης Θάλασσας δύσκολα θα μπορέσουν να προσελκύσουν τους Έλληνες λόγω κυρίως της περιόδου που αυτοί ταξιδεύουν στη Ρουμανία. Οι ορεινές περιοχές και πόλεις έχουν πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα που θα μπορούσαν να προσελκύσουν τα ελληνικά γκρουπ.
Η ξενοδοχειακή υποδομή της χώρας φαίνεται πως έχει τάσεις ανάπτυξης και υπάρχουν ενδιαφέροντα ξενοδοχεία για διάφορα οικονομικά επίπεδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024