Τελευταία νέα
ΑρχικήΈκπτωση στις διακεκριμένες θέσεις από την Singapore Airlines

Έκπτωση στις διακεκριμένες θέσεις από την Singapore Airlines

Η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines προσφέρει στη μισή τιμή το δεύτερο εισιτήριο για την πρώτη και την Business Class, την ‘Raffles class’. Η προσφορά αυτή θα ισχύει μέχρι τις 15 […]

Η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines προσφέρει στη μισή τιμή το δεύτερο εισιτήριο για την πρώτη και την Business Class, την 'Raffles class'. Η προσφορά αυτή θα ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 1999.
Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επιβάτες να ταξιδέψουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες της πρώτης θέσης και την άνεση της Raffles class, χάρη στα εργονομικά καθίσματα για την καλύτερη δυνατή ανάπαυση του σώματος, την ποικιλία των τροφών και ποτών που προσφέρονται, και το προηγμένο σύστημα διασκέδασης στον αέρα.
Ο κ. Laurence Lau γενικός διευθυντής της εταιρίας στην Ελλάδα δήλωσε ότι στόχος της εταιρίας ήταν να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες να γνωρίσουν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει η Singapore Airlines ιδιαίτερα στις διακεκριμένες θέσεις.
Επίσης, οι επιβάτες που ο τελικός τους προορισμός δεν είναι η Σιγκαπούρη, αλλά κάποια άλλη πόλη στην Άπω Ανατολή, τη Νέα Ζηλανδία, ή την Αυστραλία, μπορούν να επωφεληθούν και από το πρόγραμμα "stopover holidays" που τους δίνει την ευκαιρία να παραμείνουν στη Σιγκαπούρη μια ημέρα ώστε να την γνωρίσουν μόνο με 5.400 δρχ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Α κατ. με πρωινό, δωρεάν είσοδο σε 6 από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα όπως τα Sentosa, ο Ζωολογικός κήπος, το Νυχτερινό σαφάρι, ο γύρος του ποταμού με καραβάκι, το πάρκο πουλιών Jurong, και ο εθνικός κήπος με τις ορχιδέες. Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει δωρεάν μετακινήσεις με το λεωφορείο της Singapore Airlines, καθώς και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Τέλος, το φαγητό, τα ποτά, οι αγορές, η ενοικίαση αυτοκινήτου, και οι ξεναγήσεις προσφέρονται με έκπτωση 50%.
Ο ταξιδιώτης εάν θέλει μπορεί να παρατείνει την παραμονή του για περισσότερες ημέρες, πληρώνοντας 5.940 δρχ. επιπλέον για κάθε μέρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024