Τελευταία νέα
ΑρχικήΈντονη δήλωση του Ε. Βενιζέλου για το ωράριο των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές

Έντονη δήλωση του Ε. Βενιζέλου για το ωράριο των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην τροποποίηση της διάταξης για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές έκανε εχθές την ακόλουθη δήλωση: “Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα […]

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην τροποποίηση της διάταξης για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές έκανε εχθές την ακόλουθη δήλωση:
"Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τον ΕΦΕΤ στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής τόνισα ότι η τροποποίηση της διάταξης για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές αφορά απλά και μόνο την αρμοδιότητα των Νομαρχών σε σχέση με την αρμοδιότητα του ΕΟΤ και δεν θίγει την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης των επαγγελματικών οργανώσεων των εργοδοτών και των εργαζομένων.
Το ίδιο επανέλαβα ευθύς εξαρχής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στο τμήμα της Βουλής αγορεύοντας επί της αρχής του νομοσχεδίου. Παρά ταύτα, βλέπω να διατυπώνονται απόψεις και να επαναλαμβάνονται σχόλια τα οποία είναι άνευ αντικειμένου και παραβιάζουν ανοικτές θύρες.
Ελπίζω να έχουν κατανοήσει όλοι – σχετικοί και άσχετοι με το θέμα – ότι δεν τίθεται κανένα απολύτων ζήτημα."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024