Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπεκτείνονται οι ηλεκτρονικές πωλήσεις του Kuoni

Επεκτείνονται οι ηλεκτρονικές πωλήσεις του Kuoni

Ο αγγλικός tour operator Kuoni επεκτείνει τις πωλήσεις του μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του στο Internet, μετά την μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζει ο ηλεκτρονικός τρόπος πωλήσεων. Η σελίδα του Kuoni […]

Ο αγγλικός tour operator Kuoni επεκτείνει τις πωλήσεις του μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του στο Internet, μετά την μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζει ο ηλεκτρονικός τρόπος πωλήσεων.
Η σελίδα του Kuoni ξεκίνησε στην αρχή της φετινής χρονιάς και δίνει όχι μόνο τη δυνατότητα για κρατήσεις, αλλά και για πληρωμή των πακέτων.
Η σελίδα αυτή παρουσιάζει τους 11 καλύτερους σε πωλήσεις προορισμούς της εταιρίας. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα παρουσιάζονται όμως όλοι οι προορισμοί που διαθέτει ο Kuoni, δήλωσε ο διευθυντής marketing, κ. Matt Rooke. "Διαθέτουμε περισσότερους από 55 προορισμούς και σκοπός μας είναι να τους παρουσιάσουμε μέσω του Internet."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024