Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΕπενδύσεις στην Ελλάδα – Ξεπερνώντας τα εμπόδια
Στόχος η διευκόλυνση του επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα

Επενδύσεις στην Ελλάδα – Ξεπερνώντας τα εμπόδια

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος και η Invest in Greece θα διοργανώσουν την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, ημερίδα, με τίτλο “Επενδύσεις στην Ελλάδα. Ξεπερνώντας τα εμπόδια”. Στην ημερίδα […]

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος και η Invest in Greece θα διοργανώσουν την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, ημερίδα<…>, με τίτλο “Επενδύσεις στην Ελλάδα. Ξεπερνώντας τα εμπόδια”.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης που έχουν στόχο τη διευκόλυνση του επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και την απεμπλοκή επενδυτικών σχεδίων, αξιοποιώντας και την αποκτηθείσα εμπειρία από τη λειτουργία της Διυπουργικής Επιτροπής Ανάπτυξης και της Ομάδας Εργασίας Απεμπλοκής Επενδύσεων.

Κεντρικοί ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι ο κ. Πάγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Χάρης Παμπούκης και υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Θάνος Μωραΐτης.

Ακόμη, μεταξύ των ομιλητών είναι ο γενικος γραμματέας Ολυμπιακής ΑΞιοποίησης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιάννης Πυργιώτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024