Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξαπλώνεται επιθετικά και το Libra Holidays Group

Εξαπλώνεται επιθετικά και το Libra Holidays Group

Το Libra Holidays Group, ο εξειδικευμένος αγγλικός τουριστικός οργανισμός για Ελλάδα και Κύπρο, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προβεί σε μια σειρά από εξαγορές τουριστικών γραφείων που βρίσκονται στην Αγγλία. […]

Το Libra Holidays Group, ο εξειδικευμένος αγγλικός τουριστικός οργανισμός για Ελλάδα και Κύπρο, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προβεί σε μια σειρά από εξαγορές τουριστικών γραφείων που βρίσκονται στην Αγγλία. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της επιθετικής πολιτικής του οργανισμού.
Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέας Δράκου "ήδη έχουμε συνομιλίες με δύο μικρά τουριστικά γραφεία που ειδικεύονται στην Ελλάδα και την Κύπρο, και ελπίζουμε να τα έχουμε αγοράσει μέχρι το τέλος του έτους".
Ο τελικός στόχος του σχεδίου είναι ο Libra Holidays Group να γίνει ο πρώτος εξειδικευμένος τουριστικός οργανισμός για διακοπές στην Ελλάδα και Κύπρο. Ήδη έχει την πρώτη θέση στην αγορά για διακοπές στην Κύπρο.
Επίσης, και ο ξενοδοχειακός κλάδος του Libra Holidays Group δείχνει να κάνει επεκτατικές κινήσεις. Πρόσφατα εξαγόρασε στην Κύπρο το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Libra Beach Hotel στην Πάφο και το επίσης τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Poseidonia Beach Hotel στη Λεμεσό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024