Τελευταία νέα

Φορολογικές προτάσεις στην γενική συνέλευση του Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.

Η τροποποίηση του κώδικα φορολογικών στοιχείων, ΚΦΣ, είναι το σημείο που πρέπει οι πράκτορες να προσέξουν και να πιέσουν να πραγματοποιηθεί ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, πρώην γενικός διευθυντής της Δ/νσης […]

Η τροποποίηση του κώδικα φορολογικών στοιχείων, ΚΦΣ, είναι το σημείο που πρέπει οι πράκτορες να προσέξουν και να πιέσουν να πραγματοποιηθεί ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, πρώην γενικός διευθυντής της Δ/νσης Οικονομικών, στη γενική συνέλευση του Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος αναλύοντας φορολογικά θέματα ανέφερε ότι δεν προβλέπεται φορολογική μεταρρύθμιση και συμβούλευσε τον κλάδο να ταυτιστεί με τις θέσεις του ΕΒΕΑ. Πρότεινε να υπάρξει πίεση για να καταργηθούν οι θεωρήσεις των στοιχείων στην γ’ κατηγορία, και να απαιτηθεί η τυπική παράβαση να μην θεωρείται και ουσιαστική. Όσον αφορά στον φορολογικό συντελεστή, προτείνει η θέση του κλάδου να είναι αναλογική φόρο<.>λογία στις προσωπικές επιχειρήσεις από 15-30%, τμηματικά και ανάλογα με το καθαρό κέρδος. Τέλος, πρότεινε ο κάθε εταίρος να έχει τη δυνατότητα να φορολογείται για το κέδρος του σύμφωνα με τις γενικές διατάξεις και όχι απαραίτητα στην πηγή.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022