Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Aeromexico συμμαχεί με τη Delta και την Air France για την ίδρυση νέας παγκόσμιας συμμαχίας

Η Aeromexico συμμαχεί με τη Delta και την Air France για την ίδρυση νέας παγκόσμιας συμμαχίας

Η AeroMexico, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Μεξικό, ανακοίνωσε ότι θα συμμαχήσει με την Delta Air Lines και την Air France ως ιδρυτικό μέλος για τη δημιουργία της νέας αεροπορικής […]

Η AeroMexico, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Μεξικό, ανακοίνωσε ότι θα συμμαχήσει με την Delta Air Lines και την Air France ως ιδρυτικό μέλος για τη δημιουργία της νέας αεροπορικής συμμαχίας.

Η νέα συμμαχία αναμένεται να ιδρυθεί στις αρχές του νέου χρόνου από εταιρίες που εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος της Aeromexico, Alfonso Pasquel, είπε ότι οι τρεις ιδρυτικές εταιρίες ήδη καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προορισμών και εξυπηρετήσεων προς τους επιβάτες.

Η νέα παγκόσμια συμμαχία σχεδιάζει να παρέχει ένα εκτενές δίκτυο δρομολογίων κοινών κωδικών που θα δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, προσφέροντας τους παράλληλα και δυνατότητα για ένα ενιαίο check-in, κοινά προγράμματα συχνών ταξιδιωτών και πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής των εταιριών της συμμαχίας καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η Aeromexico είχε εμπορική συνεργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τις άλλες δύο εταιρίες, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα πλέον να εξελίξουν αυτή τη συνεργασία περισσότερο.

Οι τρεις εταιρίες εξυπηρετούν 454 προορισμούς σε 120 χώρες και πραγματοποιούν περισσότερες από 4.820 πτήσεις την ημέρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024