Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Air France επαναφέρει τα δρομολόγια από το Αεροδρόμιο Ορλύ προς Νέα Υόρκη (JFK), Παρίσι–Ντάλας και Παρίσι–Ντένβερ
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France επαναφέρει τα δρομολόγια από το Αεροδρόμιο Ορλύ προς Νέα Υόρκη (JFK), Παρίσι–Ντάλας και Παρίσι–Ντένβερ

Επαναφορά των πτήσεων μεταξύ Παρισιού (αεροδρόμιο Ορλύ) και Νέας Υόρκης (JFK) και Παρισιού (Charles de Gaulle) και Ντάλας. Επαναφορά των εποχικών τακτικών πτήσεων προς Ντένβερ (Κολοράντο) που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2022.

Από το άνοιγμα των συνόρων των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2021, η Air France αυξάνει σταδιακά τις πτήσεις της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας ως προς τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων.

Επί του παρόντος η εταιρεία εξυπηρετεί 11 προορισμούς στις ΗΠΑ (Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη- JFK, Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσινγκτον), με χωρητικότητα μεταξύ Γαλλίας και ΗΠΑ που αντιστοιχεί στο 90% της ανάλογης περιόδου του 2019.

Για την καλοκαιρινή περίοδο του 2022 (Απρίλιος έως Οκτώβριος), η Air France σχεδιάζει να συνεχίσει να αυξάνει την χωρητικότητα στα δρομολόγια των ΗΠΑ. Από τις 27 Μαρτίου 2022 η εταιρεία θα επαναφέρει τις πτήσεις μεταξύ Παρισιού (αεροδρόμιο Orly) και Νέας Υόρκης JFK με μια καθημερινή πτήση. Η Νέα Υόρκη θα εξυπηρετείται με αυτόν τον τρόπο από δύο αεροδρόμια του Παρισιού: Το Charles de Gaulle, τον διεθνή κόμβο της Air France, και το Orly, με συνολικά έως και 7 καθημερινές πτήσεις.

Την ίδια ημέρα η εταιρεία θα επαναφέρει τις πτήσεις από το Παρίσι – Charles de Gaulle προς το Ντάλας (Τέξας) με έως και 5 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Τέλος, τις 4 Μαΐου 2022 η Air France θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί εποχικά δρομολόγια μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Ντένβερ (Κολοράντο) για δεύτερη συνεχή χρονιά, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Με δεδομένο το πρόγραμμα αυτό, η εταιρεία πρόκειται να εξυπηρετεί 14 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες με αναχώρηση από το Παρίσι αυτό το καλοκαίρι- Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Μινεάπολη, Νέα Υόρκη- JFK, Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσινγκτον, με σχεδόν 200 εβδομαδιαίες πτήσεις, 20% περισσότερες από όσες το καλοκαίρι του 2019.

Το πρόγραμμα υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Από την αρχή της κρίσης του COVID-19, η Air France προσαρμόζει τις υπηρεσίες της σε πραγματικό χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεταβαλλόμενη υγειονομική κατάσταση. Πριν από κάθε ταξίδι, η Air France καλεί τους πελάτες της να ελέγξουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τα έγγραφα που απαιτούνται κατά την άφιξή τους στον προορισμό τους.

Η υπηρεσία Ready to Fly διαθέσιμη για όλες τις πτήσεις προς και από τις ΗΠΑ Τον Ιούλιο του 2021 η Air France παρουσίασε το “Ready to Fly”, μια δωρεάν και προαιρετική υπηρεσία που προσφέρει στους επιβάτες την επιβεβαίωση ότι διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα υγείας για το ταξίδι τους πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο. Αυτή η υπηρεσία παρέχει στους πελάτες μεγαλύτερη ηρεμία και μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία, αποφεύγοντας τους πολλαπλούς ελέγχους την ημέρα της αναχώρησης.

Δημοφιλές στους επιβάτες, το Ready to Fly αναπτύσσεται σταδιακά σε όλο το δίκτυο της Air France. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 140 δρομολόγια που αναχωρούν από 80 αεροδρόμια, και αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 600 καθημερινές πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των πτήσεων από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με το Air France Protect, κάντε κράτηση με απόλυτη άνεση και ηρεμία Ως μέρος της εμπορικής της πολιτικής, η Air France προσφέρει επί του παρόντος και έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 πλήρως τροποποιήσιμα εισιτήρια για ταξίδι έως τις 30 Ιουνίου 2022. Οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάξουν1 την κράτησή τους δωρεάν ή να ζητήσουν πιστωτικό voucher2, εφ’όσον δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν πλέον. Αν η πτήση ακυρωθεί από την εταιρεία ο επιβάτης έχει την επιλογή να αναβάλει το ταξίδι του, να ζητήσει πλήρη επιστροφή χρημάτων του εισιτηρίου ή να ζητήσει πιστωτικό voucher, το οποίο αν δεν χρησιμοποιηθεί, επιστρέφονται τα χρήματα.

Η δέσμευση της Air France για την υγεία
Η υγεία και η ευημερία των επιβατών και του προσωπικού βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της εταιρείας. Η Air France δεσμεύεται να προσφέρει τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας και υγιεινής σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, από την άφιξη στο αεροδρόμιο. Στο αεροσκάφος και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας. Ο αέρας της καμπίνας ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά. Η σύστημα ανακύκλωσης του αέρα της καμπίνας είναι εξοπλισμένο με φίλτρα ΗΕΡΑ (High Efficiency Particulate Air), ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στα χειρουργεία των νοσοκομείων. Η Air France έχει επίσης ενισχύσει τις διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών, με την απολύμανση όλων των επιφανειών που έρχονται σε επαφή οι επιβάτες όπως τα μπράτσα των καθισμάτων, τα τραπεζάκια και οι οθόνες πριν από κάθε πτήση.

1 Τροποποιήσεις: Δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή/και προορισμού του εισιτηρίου, ανεξάρτητα από τους όρους ναύλου μέχρι την ημέρα αναχώρησης της πρώτης πτήσης. Εάν η τιμή του νέου εισιτηρίου είναι υψηλότερη, η διαφορά ναύλου θα χρεωθεί στον πελάτη.
2 Επιστροφές χρημάτων: Δυνατότητα αίτησης επιστροφής του κόστους του εισιτηρίου έως την ημέρα αναχώρησης της πρώτης πτήσης. Εάν οι όροι ναύλων του εισιτηρίου δεν επιτρέπουν επιστροφή, εκδίδεται ένα πιστωτικό voucher με ισχύ ενός έτους, το κόστος του οποίου μπορεί να απαιτηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024