Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΗ ‘Πρέσβειρα EDEN’ -πλέον- Βούλα Πατουλίδου στο 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη στη Λέσβο
Συνέδρια

Η ‘Πρέσβειρα EDEN’ -πλέον- Βούλα Πατουλίδου στο 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη στη Λέσβο

Η γνωστή Ολυμπιονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου παρακολούθησε τις εργασίες του 10ου Πολυσυνεδρίου στις 18 Ιουνίου.

Την πρώτη εμφάνιση ως Πρέσβειρα στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “EDEN – European Destinations of Excellence” πραγματοποίησε στο 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη, που διοργάνωσε το Ka-business.gr στη Λέσβο, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Η γνωστή Ολυμπιονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης παρακολούθησε τις εργασίες του 10ου Πολυσυνεδρίου στις 18 Ιουνίου. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας – European Destinations of Excellence έχει ως στόχο να αναδείξει ως τουριστικούς προορισμούς περιοχές μη παραδοσιακές και μη ανεπτυγμένες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους λόγους υλοποίησης του παραπάνω προγράμματος από το 2009 έχει υιοθετήσει το θεσμό του “Πρεσβευτή EDEN”. Πρόκειται για έναν “Εθνικό Πρεσβευτή” από κάθε κράτος που συμμετέχει στο Πρόγραμμα EDEN, με στόχο την προώθηση τόσο του προγράμματος όσο και του αειφόρου τουρισμού.

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ως “Πρέσβειρα EDEN” πλέον, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις EDEN που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή τους βραβευμένους προορισμούς, θα προσκαλείται ως ειδική προσκεκλημένη στην εθνική τελετή βράβευσης στο πλαίσιο του προγράμματος, καθώς και στην κύρια τελετή βράβευσης, όποτε αυτές πραγματοποιούνται και θα επισκέπτεται βραβευμένους ελληνικούς προορισμούς EDEN.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024