Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Cospico κατασκεύασε μονόριχτη ανοιγόμενη οροφή στο Palazzo de la Salle της Μάλτας
Ανάθεση για κάλυψη του αιθρίου και του υαλοπετάσματος του μουσείου

Η Cospico κατασκεύασε μονόριχτη ανοιγόμενη οροφή στο Palazzo de la Salle της Μάλτας

Η Cospico SA ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδος, καθώς κατασκευαστική εταιρεία της Μάλτας που είχε αναλάβει την αναπαλαίωση των εκθεσιακών χώρων του διατηρητέου κτιρίου, τεχνών και μουσείου Palazzo de la […]

Η Cospico SA ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδος, καθώς κατασκευαστική εταιρεία της Μάλτας που είχε αναλάβει την αναπαλαίωση των εκθεσιακών χώρων του διατηρητέου κτιρίου<...>, τεχνών και μουσείου Palazzo de la Salle, ανέθεσε στην ελληνική εταιρεία την κάλυψη του αιθρίου και του υαλοπετάσματος. Οι υπεύθυνοι ήθελαν να χρησιμοποιηθεί ο χώρος για σημείο ανάπαυλας των επισκεπτών, όλον το χρόνο.

Οι μηχανικοί της Cospico SA, κατόπιν επισκέψεώς τους επί τόπου του έργου, πρότειναν σαν ιδανική λύση κάλυψης την Ανειγόμενη Οροφή. Μονόριχτη 87m2 με κρύσταλλα Triplex 8-6 Energy και για την κάλυψη του υαλοπετάσματος 23m2 κρύσταλλα 5-12-5. Για το υαλοπέτασμα πρότειναν επίσης την κατασκευή δύο πορτών.

Η προμήθεια των υλικών και η κατασκευή από την Cospico SA ολοκληρώθηκε σε 15 ημέρες και οι υπεύθυνοι του έργου έκριναν το αποτέλεσμα άψογο από αισθητικής πλευράς, αλλά και ως λειτουργικότητα του χώρου.

Το μουσείο Palazzo de la Salle φιλοξενεί εκθέσεις ζωγράφων και βρίσκεται στη Βαλέτα της Μάλτας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024