Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Ελλάδα είναι πρότυπο διακοπών για ιστιοπλοΐα

Η Ελλάδα είναι πρότυπο διακοπών για ιστιοπλοΐα

Θεαματικά ήταν τα αποτελέσματα για την Ελλάδα στην έρευνα για τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές με ιστιοπλοΐα, της έγκυρης αγγλικής τουριστικής εφημερίδας Travel Weekly σε τρεις Άγγλους tour operators, τον […]

Θεαματικά ήταν τα αποτελέσματα για την Ελλάδα στην έρευνα για τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές με ιστιοπλοΐα, της έγκυρης αγγλικής τουριστικής εφημερίδας Travel Weekly σε τρεις Άγγλους tour operators, τον Neilson μέλος του Thomas Cook, τον Moorings, και τον Sunsail.
Συγκεκριμένα, η πρώτη ερώτηση αφορούσε ένα ζευγάρι γύρω στα τριάντα που ψάχνουν για μια ήσυχη περιοχή και έχουν εμπειρία από ιστιοπλοΐα και δεν ενδιαφέρονται για την τιμή των διακοπών.
Η απάντηση του Neilson ήταν η Ελλάδα, η απάντηση του Moorings ήταν τα British Virgin Islands και του Sunsail η Ταϊλάνδη.
Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε μια οικογένεια με τέσσερα άτομα εκ των οποίων δύο παιδιά στην εφηβεία. Οι γονείς τους έχουν σχετική εμπειρία από ιστιοπλοΐα.
Και οι τρεις tour operators συμφώνησαν ότι το πιο ιδανικό μέρος είναι η Ελλάδα.
Στην τρίτη ερώτηση όπου οι πελάτες είναι ένα γκρουπ από τέσσερις φίλους που δεν έχουν εμπειρία από ιστιοπλοΐα και ψάχνουν για κάτι φθηνό η απάντηση του Neilson ήταν η Τουρκία (στη μισή τιμή από ότι η πρώτη προσφορά στην Ελλάδα), η απάντηση του Moorings ήταν η Καραϊβική (με σχετικά ακριβή τιμή), και του Sunsail πάλι η Τουρκία (με επίσης πολύ χαμηλή τιμή).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024