Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ KLM υπογράφει συμφωνία κοινού κωδικού με την NextJet
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM υπογράφει συμφωνία κοινού κωδικού με την NextJet

H KLM Royal Dutch Airlines και η σουηδική αεροπορική εταιρεία NextJet ανακοίνωσαν την υπογραφή της μεταξύ τους συμφωνίας κοινού κωδικού που πρόκειται να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο και των δύο εταιρειών.

Χάρη σε αυτή τη συμφωνία η KLM Royal Dutch Airlines και η NextJet θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες τους περισσότερους προορισμούς και περισσότερες εναλλακτικές από τις 26 Μαρτίου. Η KLM πρόκειται να προσθέσει έναν κωδικό KL στο δίκτυο εσωτερικών πτήσεων της NextJet ο οποίος θα επιτρέπει στους επιβάτες της από όλο τον κόσμο που έχουν σύνδεση στη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ  να συνεχίσουν το ταξίδι τους απρόσκοπτα, χρησιμοποιώντας ένα εισιτήριο, κάνοντας check-in σε ένα σημείο και παραλαμβάνοντας τις αποσκευές τους απ’ευθείας σε:

  • Arvidsjaur, Jonkoping, Karlstad, Kramfors-Solleftea, Lycksele, Ornskoldsvik, Sundsvall-Harnosand [Midlanda] και Vilhelmina στη Σουηδία
  • Kokkola και Mariehamn στη Φινλανδία

Ο Frank Prillevitz, διευθυντής Δικτύων της KLM δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα αυτή συμφωνία κοινού κωδικού με την NetJet. H Σουηδία αποτελεί έναν δυνατό προορισμό για επαγγελματικά και για ταξίδια αναψυχής για τους πελάτες μας. Θεωρούμε την NetJet έναν σημαντικό συνεργάτη που θα ενισχύσει το αποτύπωμά μας στην Σκανδιναβία”.

Ο Magnus Ivarsson, CEO της NextJet δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για την ανακοίνωση της ενδυνάμωσης της συνεργασίας μας με την KLM, μια εταιρεία με μεγάλη πτητική ιστορία στη Σκανδιναβία και την Φινλανδία. Με την ενισχυμένη αυτή συνεργασία θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την εμπειρία της πτήσης με την NextJet σε όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν την Σκανδιναβία  και πετώντας με KLM προς το Άμστερνταμ με ένα μόνο εισιτήριο, σε περισσότερους από 150 προορισμούς της KLM”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024