Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΗ Ritz-Carlton Yacht Collection ξεκινά κρουαζιέρες με τη Μύκονο στο πρόγραμμα της
Κρουαζιέρες

Η Ritz-Carlton Yacht Collection ξεκινά κρουαζιέρες με τη Μύκονο στο πρόγραμμα της

Αναδεικνύοντας τη δέσμευση της παγκοσμίου φήμης της Ritz-Carlton για καινοτόμες, πρωτοποριακές ταξιδιωτικές εμπειρίες πολυτέλειας, το πλοίο Evrima ανοίγει το δρόμο για μια νέα εποχή κρουαζιέρας σε στυλ γιωτ.

Η Ritz-Carlton ανακοίνωσε το ντεμπούτο της The Ritz-Carlton Yacht Collection, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή για την εμβληματική εταιρία φιλοξενίας καθώς κάνει την είσοδό της στον πολυτελή χώρο του γιοτ. Οραματιζόμενη να συνδυάζει τέλεια τον τρόπο ζωής των θέρετρων “The Ritz-Carlton” με την ελευθερία των διακοπών με γιοτ, το Evrima, το πρώτο από τα τρία ειδικά κατασκευασμένα γιοτ της The Ritz-Carlton Yacht Collection, απέπλευσε στις 15 Οκτωβρίου 2022, για ένα ταξίδι από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας έως τη Νίκαια της Γαλλίας, προσφέροντας εξαιρετικές αποδράσεις για ταξιδιώτες που επιδιώκουν να εντρυφήσουν πλήρως στην κουλτούρα κάθε προορισμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη συλλογή The Ritz-Carlton Yacht Collection και εγκαινιάζουμε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για αυτήν την αγαπημένη εταιρία», δήλωσε ο κ. Chris Gabaldon, Senior Vice President for Luxury Brands, Marriott International. «Το Ritz-Carlton έχει εδώ και καιρό τις ρίζες του στην καινοτομία και την αριστεία των υπηρεσιών, με γνώμονα τη δέσμευση να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ταξιδιωτικών εμπειριών. Καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τη θρυλική μας επωνυμία, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να ζήσουν το The Ritz-Carlton με έναν νέο τρόπο.»

Αποκαλύπτοντας μοναδικές διαδρομές και συναρπαστικές εμπειρίες, η Yacht Ritz-Carlton δημιουργεί έναν αποκλειστικό χώρο στον κλάδο, ενώ αποτελεί παράδειγμα της προνοητικής προσέγγισης της εταιρία στην πολυτελή φιλοξενία. Σταματώντας τόσο σε οικεία όσο και σε διακριτικά λιμάνια, τα περισσότερα ταξίδια κυμαίνονται από 7 έως 10 νύχτες, χωρίς δύο ίδια ταξίδια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν δρομολόγια χωρίς να επαναλάβουν έναν προορισμό. Ανάλογα με την εποχή, το Evrima επισκέπτεται τη Μεσόγειο, την Καραϊβική, την Κεντρική Αμερική και τη Νότια Αμερική. Οι προορισμοί στη διαδρομή κυμαίνονται από τις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας και τα πολυπόθητα καταφύγια κατά μήκος της Γαλλικής Ριβιέρας, μέχρι τις γαλαζοπράσινες ακτές της Αρούμπα και τις τροπικές ακτές της Κόστα Ρίκα. Το σωστό μέγεθος του Evrima επιτρέπει επίσης μοναδική πρόσβαση σε μερικά από τα πιο περιζήτητα λιμάνια, παρέχοντας κρουαζιέρες σε στυλ γιοτ σε προορισμούς όπως η Μύκονος, το Saint-Tropez και το St. Barts.

«Η Ritz-Carlton Yacht φέρνει επανάσταση στο κλάδο της πολυτελούς κρουαζιέρας, δημιουργώντας μια εντελώς μοναδική κατηγορία σχεδιασμένη για όσους αναζητούν αξεπέραστες αποδράσεις, εξαιρετικά επιμελημένες διαδρομές, πρόσβαση εμπιστευτικών πληροφοριών και ένα επίπεδο εξατομίκευσης που προηγουμένως δεν είχε δει ο χώρος», σχολίασε ο κ. Douglas Prothero, Διευθύνων Σύμβουλος της Yacht Ritz-Carlton. «Κάθε στοιχείο της εμπειρίας του πολυτελούς yachting λήφθηκε υπόψη κατά το σχεδιασμό και τη δημιουργία του Evrima και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αξέχαστα ταξίδια τόσο σε εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με τα κρουαζιερόπλοια όσο και για όσους είναι νέοι στον κλάδο».

Το ειδικά σχεδιασμένο γιοτ έχει μήκος 190 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 298 επιβάτες. Η εμπειρία του πλοίου αντικατοπτρίζει την εξαιρετική άνεση και τη θρυλική εξυπηρέτηση για την οποία είναι γνωστή η Ritz-Carlton, με μία από τις υψηλότερες αναλογίες προσωπικού και χώρου στη θάλασσα. Ο σχεδιασμός των 149 σουιτών του γιοτ είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που ξεχωρίζουν. Εκτός από την προσφορά μεγάλου ποσοστού μεγάλων σουιτών, το Evrima διαθέτει επίσης αρκετές καινοτόμες διώροφες σουίτες σε σοφίτα, και ένα μοναδικό διώροφο κατάλυμα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με αποτέλεσμα να είναι τα πιο ευάερα και μεγάλα δωμάτια στη θάλασσα. Μέσω ενός τυφλού τοίχου, επιλεγμένες σουίτες έχουν επίσης την επιλογή να συνδυαστούν σε μεγαλύτερους, ανοιχτούς χώρους, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επιλογή καταλυμάτων. Όλες οι σουίτες διαθέτουν τις πολυτελείς ανέσεις που περιμένουν οι επισκέπτες από την Ritz-Carlton σε όλο τον κόσμο, όπως κρεβάτι king size, διπλό μπάνιο νιπτήρα, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και πολλά άλλα.

Οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν μια χαλαρή αίσθηση ελευθερίας στο Evrima, με πρόσβαση σε μια σειρά από υψηλούς προγραμματισμούς και ανέσεις, όπως ένα προσεκτικά επιλεγμένο μενού περιποιήσεων σπα ESPA και 111SKIN, σάουνα και ατμόλουτρο, θαλάσσια σπορ από τη μαρίνα του γιοτ, μια τεράστια πισίνα, γυμναστήριο και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από πολλές επιλογές φαγητού, όπως τοπικές δημιουργίες στο The Evrima Room, δημιουργικές ερμηνείες της κουζίνας της Νοτιοανατολικής Ασίας και ένα καθιστικό σούσι μπαρ στο Talaat Nam, μια ειδική γευστική εμπειρία στο S.E.A., σχεδιασμένη από τον σεφ Sven Elverfeld του Aqua, το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο στο The Ritz-Carlton, στο Wolfsburg και πολλά άλλα. Η εμπλουτισμένη ψυχαγωγία επί του σκάφους περιλαμβάνει προσωπικές παραστάσεις από μουσικούς της τζαζ και της κλασικής μουσικής, συζητήσεις με επικεφαλής διάσημους ειδικούς και συνεργασίες με τοπικές κοινότητες τεχνών και μουσικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024