Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Ryanair αναζητά προσωπικό καμπίνας στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair αναζητά προσωπικό καμπίνας στην Ελλάδα

Οι υποψήφιοι που περνούν επιτυχώς το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Crewlink, διαπιστεύονται με τη βεβαίωση 'Cabin Crew EASA' και τους εγγυάται μια τριετής σύμβαση με την Crewlink για να εργαστούν ως προσωπικό καμπίνας σε αεροσκάφη της Ryanair.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία με τη Rynair σε θέματα πρόσληψης και εκπαίδευσης προσωπικού, Crewlink, ανακοίνωσε την εκδήλωση “Recruitment Drive with Assessment Days” που θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα τον Μάρτιο.

“Η Crewlink προσλαμβάνει έναν μη καθορισμένο αριθμό θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, ώστε να ανταποκριθεί στα υψηλά επίπεδα ανάπτυξης της Ryanair και θα έρθει και στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες. Οι υποψήφιοι που περνούν επιτυχώς το εκπαιδευτικό της σεμινάριο, διαπιστεύονται με τη βεβαίωση “Cabin Crew EASA” και τους εγγυάται μια τριετής σύμβαση με την Crewlink για να εργαστούν ως προσωπικό καμπίνας σε αεροσκάφη της Ryanair. Κάντε την αίτηση σήμερα και αρχίστε το ταξίδι της ζωής σας”, λέει ο Andrew Swan, γενικός διευθυντής της Crewlink.

Οι ημερομηνίες στην Ελλάδα είναι:

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024