Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει τη ICCA Mediterranean & UK/Ireland Chapter Summit το 2012
Συνεδριακός τουρισμός

Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει τη ICCA Mediterranean & UK/Ireland Chapter Summit το 2012

Η Θεσσαλονίκη θα είναι, όπως και επίσημα ανακοινώθηκε, ο οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής του Παραρτήματος Μεσογείου & Ην.Βασιλείου/Ιρλανδίας της ICCA (International Congress and Convention Association) για το 2012 κατά τη […]

Η Θεσσαλονίκη θα είναι, όπως και επίσημα ανακοινώθηκε, ο οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής του Παραρτήματος Μεσογείου & Ην.Βασιλείου/Ιρλανδίας της ICCA<...> (International Congress and Convention Association) για το 2012 κατά τη διάρκεια της Συνάντησης της ICCA (Παράρτημα Μεσογείου), που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου στη Φραγκφούρτη.

Για τη Σύνοδο Κορυφής του 2012, 8 προορισμοί υπέβαλαν υποψηφιότητα. Μετά την προεπιλογή του Μιλάνου και της Θεσσαλονίκης και διεξοδικών επιθεωρήσεων επιτόπου και στους δύο προορισμούς, η ανακοίνωση έγινε προς όφελος της Θεσσαλονίκης.

Η κα Μιράντα Ιωάννου, πρόεδρος του μεσογειακού τμήματος της ICCA μέλος του ΔΣ της ICCA, σημείωσε: “Η Σύνοδος Κορυφής είναι μια ευκαιρία για την έναρξη μιας σειράς από σημαντικές, μικρές δράσεων, που στοχεύουν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας MICE για τους πολιτικούς και ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου στις μεσογειακές χώρες. Αναμένουμε ότι αυτές θα οδηγήσουν τη Σύνοδο Κορυφής σε ένα πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα από ποτέ άλλοτε, με αποκορύφωμα ένα ισχυρό μήνυμα προς την περιοχή της Μεσογείου και της Ευρώπης/Μέσης Ανατολής.

Πρόθεσή μας είναι να `σφυρηλατήσουμε` συνέργειες με προορισμούς κοντά στη Θεσσαλονίκη για να επιτρέψουμε την επιχειρηματική ανάπτυξη πριν, κατά και μετά τη Σύνοδο Κορυφής, επιπρόσθετα με την άριστη συνεργασία και τις επιχειρηματικές ανταλλαγές που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή με το Παράρτημα Ην. Βασίλειο/Ιρλανδία της ΙCCA. Ελπίζουμε επίσης ότι θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις με άλλα κοντινά παραρτήματα, ώστε να επωφεληθούν από μια τέτοια συνεργασία”.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε το γεγονός αυτό στην πόλη μας και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της συνεδριακής αγοράς, ενημερώνοντας όλα μας τα μέλη και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς στην περιοχή”, δήλωσε ο πρόεδρος του CVB Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Ασλάνης.

“Έχουμε την πλήρη υποστήριξη της βιομηχανίας, των πολιτικών και των επιχειρηματιών της περιοχής μας, ώστε το γεγονός αυτό να στεφθεί από επιτυχία και να αναδείξουμε την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς”, είπε η κα Δέσποινα Αμαραντίδου, επικεφαλής της Artion Conferences and Events, η οποία και υπέβαλε την υποψηφιότητα της πόλης, από κοινού με το CVB Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024