Τελευταία νέα
ΑρχικήIATA: Νέες δυνατότητες διανομής στην αεροπορική βιομηχανία

IATA: Νέες δυνατότητες διανομής στην αεροπορική βιομηχανία

Στην εποχή της τεχνολογίας και των ταχύτατων αλλαγών που ζούμε, η ενημέρωση γύρω από τις καινούργιες δυνατότητες είναι ζωτικής σημασίας. Η IATA στην προσπάθεια της για συνεχή ενημέρωση διοργανώνει στην […]

Στην εποχή της τεχνολογίας και των ταχύτατων αλλαγών που ζούμε, η ενημέρωση γύρω από τις καινούργιες δυνατότητες είναι ζωτικής σημασίας. Η IATA στην προσπάθεια της για συνεχή ενημέρωση διοργανώνει στην Γενεύη το συνέδριο Distribution 99 από τις 23-24 Νοεμβρίου 1999.
Το συνέδριο είναι πιο πολύ στρατηγικού περιεχομένου παρά τεχνικού, και θα περιλαμβάνει διαλέξεις σχετικές με την ανάπτυξη της στρατηγικής, την αυτοματοποίηση της διανομής, το marketing και το ηλεκτρονικό εμπόριο, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών και μερικά θέματα για τεχνική υποστήριξη.
Θα απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη εταιριών που παράγουν προϊόντα για τις τουριστικές επιχειρήσεις όπως κατασκευαστές συστημάτων τηλεπικοινωνιών και τραπεζικών εξυπηρετήσεων.
Οι ομιλητές είναι στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας όπως ο Dr. Herbert Bammer πρόεδρος της Austrian Airlines, o κ. Jim Young διευθυντής διανομής της Continental Airlines, o κ. Erik Strand αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της SAS, και άλλοι. Επίσης, θα μιλήσουν και από άλλους τομείς οι: Alistair Harvey από την Nokia, Andrew Winterton από την Galileo, και John Mason από την IATA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024