Τελευταία νέα
ΑρχικήIATA: Ξανασχεδιάζοντας τη διαδικασία εξυπηρέτησης των επιβατών

IATA: Ξανασχεδιάζοντας τη διαδικασία εξυπηρέτησης των επιβατών

Η IATA διοργανώνει συνέδριο με θέμα την διαδικασία εξυπηρέτησης των επιβατών των αεροπορικών εταιριών, “Re-engineering the Passenger Process – Wired, Wise, & Welcome” στο ξενοδοχείο Central Grand Plaza στην Bangkok […]

Η IATA διοργανώνει συνέδριο με θέμα την διαδικασία εξυπηρέτησης των επιβατών των αεροπορικών εταιριών, "Re-engineering the Passenger Process – Wired, Wise, & Welcome" στο ξενοδοχείο Central Grand Plaza στην Bangkok της Ταϊλάνδης, από τις 10-11 Οκτωβρίου του 1999.
Τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν είναι σχετικά με την αντιμετώπιση των επιβατών, τη διευκόλυνση του ταξιδιού, και την εξυπηρέτηση των επιβατών στο αεροδρόμιο. Όλα τα παραπάνω θέματα θα αναλυθούν από την τεχνολογική πλευρά. Επίσης θα παρουσιαστεί η έρευνα της IATA, SPT Project. Άλλα θέματα που θα αναλυθούν είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο και γενικά το ηλεκτρονικό ταξίδι (e-travel), όπου και θα παρουσιαστεί η λύση που προτείνει η IATA σε συνεργασία με την IBM, από τον κ. John Mason, διευθυντή ηλεκτρονικού εμπορίου της IATA και τον κ. Kim Flewelling διευθυντή προγραμμάτων της IBM Global Travel Distribution Solutions.
Ακόμα, θα παρουσιαστούν συστήματα για κρατήσεις απ’ευθείας από τους πελάτες, και τα αποτελέσματα που είχαν τα μηχανήματα πωλήσεων εισιτηρίων τρένων στη Γαλλία. Φυσικά δεν θα παραληφθεί να αναφερθεί η θέση του Internet, της κινητής τηλεφωνίας, και του on-line marketing σε όλη αυτή την διαδικασία.
Τέλος, παρουσιάζονται οι σχέσεις και μάλιστα οι αλλαγές στις σχέσεις των τουριστικών πρακτόρων και των αεροπορικών εταιριών.
Παράλληλα, με το συνέδριο θα γίνει και έκθεση προμηθευτών των αεροπορικής και έτσι οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024