Τελευταία νέα
ΑρχικήΗλεκτρονική πληροφόρηση και προβολή με τα InfoKiosks του "KERVEROS"

Ηλεκτρονική πληροφόρηση και προβολή με τα InfoKiosks του "KERVEROS"

Είναι πολύ καλά ενημερωμένα και με ένα άγγιγμα δίνουν παντός είδους πληροφορίες για όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους στις πλατείες και σε τέσσερα κεντρικά σημεία του Δήμου […]

Είναι πολύ καλά ενημερωμένα και με ένα άγγιγμα δίνουν παντός είδους πληροφορίες για όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους στις πλατείες και σε τέσσερα κεντρικά σημεία του Δήμου Αμαρουσίου. Πρόκειται για τα ηλεκτρονικά πληροφοριακά συστήματα "Kerveros" της εταιρείας TopLink Ellas Ltd που παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν, 24 ώρες το 24ωρο.
Οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου Αμαρουσίου, μπορούν να ενημερωθούν για κάθε είδους Γενικού Περιεχομένου Πληροφορίες για το Μαρούσι, όπως (Δημοτικά Νέα, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Χρήσιμα Τηλέφωνα, Ιατρική Βοήθεια, Ιστορικά Στοιχεία, Δημοτική Αστυνομία, Αξιοθέατα) καθώς επίσης και πληροφορίες για χώρους διασκέδασης, διαμονής, φαγητού, αγορών και διαφόρων υπηρεσιών, κ.λπ.
Επίσης οι χρήστες των πληροφοριακών συστημάτων μπορούν να πάρουν πληροφορίες για δρομολόγια πλοίων, αξιοθέατα της Κρήτης, παραλίες της Ρόδου, τι διασκέδαση υπάρχει στην Πάρο, που θα μείνουν όταν πάνε διακοπές στην Σύρο, κ.λπ.
Έτσι οι Δημότες του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν να μάθουν τα νέα του Δήμου τους, να πληροφορηθούν νέα άλλων Δήμων, καθώς επίσης ακόμα και να οργανώσουν τις διακοπές τους μέσα από τα συστήματα πληροφοριών "Kerveros".
Όλες αυτές οι πληροφορίες δίνονται μέσα από ένα περιβάλλον εύκολο, φιλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε.
Το σύστημα παρέχει όλες τις πληροφορίες με κείμενα, έγχρωμες φωτογραφίες, ήχο και βίντεο. Επίσης όλες οι φωτογραφίες παρέχονται προς το παρών σε τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά, Ιταλικά, Αγγλικά και Γερμανικά).
Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί 85 συστήματα πληροφοριών και προβολής "Kerveros" της TopLink, σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, σε ξενοδοχεία και σε πλοία των ακτοπλοϊκών γραμμών Ελλάδας-Ιταλίας και των ελληνικών νησιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024