Τελευταία νέα
ΑρχικήΗμερίδα για τον Σεξο-τουρισμό στην Αθήνα

Ημερίδα για τον Σεξο-τουρισμό στην Αθήνα

Ημερίδα με θέμα «Σεξο-τουρισμός: Νομικές και Κοινωνικές Παράμετροι» διοργανώνεται στην Αθήνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις 4 Οκτωβρίου 1999. Την ημερίδα την διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον […]

Ημερίδα με θέμα «Σεξο-τουρισμός: Νομικές και Κοινωνικές Παράμετροι» διοργανώνεται στην Αθήνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις 4 Οκτωβρίου 1999.
Την ημερίδα την διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό με ευκαιρία τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που είναι στις 27 Σεπτεμβρίου.
Η ημερίδα ξεκινά στις 6 το απόγευμα με πρώτο ομιλητή τον καθηγητή και διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και πρόεδρο της ΕΤΔΕ, Ελληνικής Τουριστικής Δημοσιογραφικής-Συγγραφικής Εταιρίας, Δρα Περικλή Λύτρα, ο οποίος θα αναλύσει το θέμα «Εισαγωγή στο Σεξο-τουρισμό: Κοινωνικές, Ψυχολογικές και Ηθικές Παράμετροι».
Στην συνέχεια είναι ομιλητής ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Χρήστος Παπουτσής με θέμα «Η Αντιμετώπιση του Σεξουαλικού Τουρισμού με θύματα Παιδιά: Μια ευθύνη για την Ευρώπη».
Ακολουθεί ο δικηγόρος και βουλευτής κ. Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα «Ποινικές Διαστάσεις του Σεξο-τουρισμού: σεξουαλική Αποπλάνηση Ανηλίκων, Παιδική Πορνογραφία, Πορνεία».
Ο επόμενος ομιλητής είναι ο κ. Γιώργος Κρεμλής δικηγόρος, διευθυντής της Νομικής Υπηρεσίας στη Γ.Δ. περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος θα αναλύσει το θέμα «Το Ευρωπαϊκό Θεσμικό Πλαίσιο: Καταπολέμηση του Σεξουαλικού Τουρισμού».
Τέλος, ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αεροπορικών Εταιριών Ελλάδος, τ. πρόεδρος της ASTA, και τουριστικός επιχειρηματίας θα αναφερθεί στο θέμα «Ο ρόλος των Αεροπορικών Εταιριών στην εξάλειψη των κρουσμάτων Σεξο-τουρισμού Διεθνώς».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024