Τελευταία νέα
ΑρχικήΚαλοκαιρινή διασκέδαση στον κήπο της Αίγλης Ζαππείου
Aegli Garden Summer Bar

Καλοκαιρινή διασκέδαση στον κήπο της Αίγλης Ζαππείου

Σε έναν φρέσκο χώρο, με την πυκνή βλάστηση να δημιουργεί το κατάλληλο καλοκαιρινό σκηνικό, το Aegli Garden summer bar υπογράφει και φέτος μια σειρά από parties.

Για δεύτερη χρονιά, ο κήπος της της Αίγλης Ζαππείου, με το Aegli Garden summer bar, προσφέρει μια όαση διασκέδασης σε όσους επιθυμούν να αποδράσους εντός όλο το καλοκαίρι. Σε έναν φρέσκο χώρο, με την πυκνή βλάστηση να δημιουργεί το κατάλληλο καλοκαιρινό σκηνικό, το Aegli Garden υπογράφει και φέτος μια σειρά από parties. Έτσι:
– She is Unique: Κάθε Τρίτη, οι Dj’s Νίκη Ξημέρη και Νίκη Χάγια αναλαμβάνουν τα decks, ντύνοντας μουσικά τα βράδια της Τρίτης, με το
Aegli Garden να προσφέρει 1+1 ποτό και επώνυμα γυναικεία brands, χαρίζοντας δώρα και εκπλήξεις σε όλες τις γυναίκες.
 – Meet the ladies: Τρίτη 12 και 19  Iουνίου
– Cocktail parties: Κάθε Πέμπτη, τα καλύτερα καλοκαιρινά cocktails (Passion Mojito, Mango Caipirinia, Strawberry Vanilla Caipiroska, Rock Melon, Gold Martini, Vanilla Mastiha, Hibiscus Sparkling Wine) σε ειδική τιμή και επιλεγμένες μουσικές του Dj Μενέλαου Κουτσάκου
– Cocktail nights: Πέμπτη 21 Ιουνίου
– Happy Hour Cocktail: Δώστε την πιο φρέσκια και ανατρεπτική γεύση στα βράδια σας καθώς στο Aegli Garden, από τις 10.00 έως τις 11.00, Δευτέρα με Παρασκευή, όλα τα cocktails προσφέρονται σε ειδική τιμή.

Ακόμη, μπορούν όλοι να βρουν το Aegli Garden στο Facebook, να κάνουν Like και να αποκτήσουν προτεραιότητα σε εκδηλώσεις, κρατήσεις και ενημερώσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024