Τελευταία νέα
ΑρχικήΚΙ.ΝΑΛ. προς κυβέρνηση: 'Στηρίξτε τον κλάδο των ξεναγών'
Ξεναγήσεις

ΚΙ.ΝΑΛ. προς κυβέρνηση: 'Στηρίξτε τον κλάδο των ξεναγών'

Αβέβαιο προβλέπεται το μέλλον του κλάδου των ξεναγών κατά τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Γ. Φραγγίδη και Γ. Μουλκιώτη και ζητούν τη στήριξή του.

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Γεώργιος Φραγγίδης και Γεώργιος Μουλκιώτης ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση και από τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη να λάβουν υπόψη τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.
    
Οι βουλευτές δηλώνουν σε αναφορά τους:

“Κύριοι υπουργοί,

Σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ), περιγράφεται η δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των ξεναγών, μετά την υποχρεωτική παύση κάθε επαγγελματικής τους δραστηριότητας, λόγω της πανδημίας. Με δεδομένο ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει η πραγματοποίηση εκδρομών και ξεναγήσεων και το μέλλον του κλάδου προβλέπεται αβέβαιο, παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη τα αιτήματά τους και να μας ενημερώσετε για τις δικές σας σχετικές αποφάσεις και ενέργειες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024