Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέα πακέτα για Ελλάδα από το Hi Tours

Νέα πακέτα για Ελλάδα από το Hi Tours

Ο εξειδικευμένος για Ελλάδα τουριστικός πράκτορας του Καναδά, Hi Tours, κυκλοφορεί αποκλειστικά τέσσερα νέα πακέτα για Ελλάδα με διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία, περιηγήσεις και ξεκούραση. Οι περιοχές που βρίσκονται μέσα […]

Ο εξειδικευμένος για Ελλάδα τουριστικός πράκτορας του Καναδά, Hi Tours, κυκλοφορεί αποκλειστικά τέσσερα νέα πακέτα για Ελλάδα με διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία, περιηγήσεις και ξεκούραση.

Οι περιοχές που βρίσκονται μέσα στα πακέτα είναι η Αθήνα, η Κρήτη, και η Ρόδος.

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει Αθήνα και Κρήτη για 14 μέρες και η τιμή του είναι 1.400 καναδέζικα δολάρια. Στην Αθήνα το ξενοδοχείο διαμονής είναι το St. George Lycabettus, και στην Κρήτη το Porto Elouda Mare.

Το δεύτερο πακέτο περιλαμβάνει Αθήνα και Ρόδο και η τιμή του για 14 μέρες είναι 1.160 καναδέζικα δολάρια. Στην Αθήνα το ξενοδοχείο διαμονής είναι επίσης το St. George Lycabettus, και στη Ρόδο το Hotel Plaza.

Το τρίτο πακέτο είναι ένας συνδυασμός Αθήνας, Κρήτης και Ρόδου, διάρκειας επίσης 14 ημερών και η τιμή του είναι 1.550 καναδέζικα δολάρια. Τα ξενοδοχεία είναι τα ίδια με τα προηγούμενα πακέτα.

Το τέταρτο πακέτο είναι το πακέτο του εορτασμού της χιλιετηρίδας στην Ελλάδα και η διάρκεια του είναι 10 μέρες από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2000. Η τιμή του είναι 2.299 καναδέζικα δολάρια, και η διαμονή στην Αθήνα είναι στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus. Η διαδρομή περιλαμβάνει ημερήσια εκδρομή στους Δελφούς ή στην Αργολίδα, κατόπιν μεταφορά στην Κρήτη, όπου γίνεται και ο σχετικός εορτασμός της χιλιετηρίδας στο ξενοδοχείο Porto Elounda Mare.

Όλα τα πακέτα γίνονται από την 1η Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2000. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο στις πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024