Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέα σχέδια για την Virgin

Νέα σχέδια για την Virgin

Με νέα και πρωτοποριακά σχέδια φαίνεται να καλωσορίζει η Virgin και ο πρόεδρος της Richard Branson την νέα χιλιετηρίδα. Λίγο πριν ή λίγο μετά τον ερχομό της φαίνεται ότι πρόκειται […]

Με νέα και πρωτοποριακά σχέδια φαίνεται να καλωσορίζει η Virgin και ο πρόεδρος της Richard Branson την νέα χιλιετηρίδα. Λίγο πριν ή λίγο μετά τον ερχομό της φαίνεται ότι πρόκειται να ξεκινήσουν στην Αγγλία τα Virgin Destinations όπου θα πωλούνται στο κοινό τα προϊόντα της Virgin.
Επίσημα στελέχη από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Μ. Βρετανία, δεν επιβεβαιώνουν την είδηση που προέρχεται από διάφορες πηγές της Βρετανίας. Είναι βέβαια γνωστή και η δήλωση του κ. Branson ότι είναι έτοιμος να δράσει αν τα υποκαταστήματα της Virgin Holidays αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από την κάθετη ολοκλήρωση των μεγάλων τουριστικών πρακτόρων.
Τα Virgin Destinations δεν πρόκειται να μοιάζουν με Holiday Hypermarkets, και οι πηγές στην Αγγλία αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η εισαγωγή για να αρχίσει η Virgin να πουλά πακέτα μέσω του Internet.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024