Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέα συμφωνία για την ‘Medotels’ με αλυσίδα ξενοδοχείων της Κρήτης

Νέα συμφωνία για την ‘Medotels’ με αλυσίδα ξενοδοχείων της Κρήτης

Mέσα στο πρόγραμμα ένταξης αλυσίδων ξενοδοχείων κάτω από την ‘ομπρέλα’ της, και μετά την επιτυχή ένταξη της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων ‘Safir Hotels & Resorts, η ‘Medotels International’ υπόγραψε συμφωνία με […]

Mέσα στο πρόγραμμα ένταξης αλυσίδων ξενοδοχείων κάτω από την 'ομπρέλα' της, και μετά την επιτυχή ένταξη της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων 'Safir Hotels & Resorts, η 'Medotels<.> International' υπόγραψε συμφωνία με την Ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων 'Maris Hotels' που έχει στην ιδιοκτησία της τέσσερα ξενοδοχεία στην Κρήτη με συνολική δυναμικότητα 2.540 δωματίων.
Τα 'Maris hotels' θα εκπροσωπoύνται πλέον και στις 30 διεθνείς εκθέσεις που λαμβάνει μέρος η 'Medotels' στο εξωτερικό, όπως επίσης θα προωθoύνται από την Medotels μέσω των G.D.S. (Amadeus, Sabre, Apollo/Gallileo, Worldspan) και ιστοσελίδων του διαδικτύου, όπου τα εν λόγω ξενοδοχεία θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν κρατήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα ξενοδοχεία της 'Maris hotels' έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, ISO 14000 και HACCP, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.
Από αυτά το 'Candia Maris' και το 'Creta Maris' έχουν περιληφθεί στην 'The Elite Collection' της 'Medotels' ενώ το 'Bella Maris' και το 'Silva Maris' στην 'The First Class Collection'. To 'Candia Maris' βρίσκεται στο Ηράκλειο ενώ τα υπόλοιπα τρία ξενοδοχεία βρίσκονται στη Χερσόνησο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024