Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέες παρουσιάσεις ερευνών στο συνεδριακό χώρο

Νέες παρουσιάσεις ερευνών στο συνεδριακό χώρο

Τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με διάφορα θέματα από τον χώρο των συνεδρίων παρουσιάζει σε τρεις εκδόσεις η Διεθνής Ένωση των Γραφείων Συνεδρίων και Επισκεπτών. Η πρώτη έκδοση αφορά στα […]

Τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με διάφορα θέματα από τον χώρο των συνεδρίων παρουσιάζει σε τρεις εκδόσεις η Διεθνής Ένωση των Γραφείων Συνεδρίων και Επισκεπτών.
Η πρώτη έκδοση αφορά στα έσοδα των συνεδρίων και είναι τα αποτελέσματα της έρευνα που έγινε του 1998 σχετικά με τα έσοδα από την οργάνωση συνεδρίων, δίνοντας στοιχεία για τα χρήματα που ξοδεύουν οι σύνεδροι, οι έκθετες κατά την διάρκεια των συνεδρίων, και οι οργανισμοί-χορηγοί.
Η δεύτερη έρευνα είναι οικονομική και αναφέρεται ως ένα βαρόμετρο στη σύγκριση των οικονομικών μεγεθών των Γραφείων Συνεδρίων και Επισκεπτών με τον μέσο όρο των οικονομικών μεγεθών της συνεδριακής αγοράς. Η πληροφόρηση που περιλαμβάνει αφορά στις πηγές χρηματοδότησης, τους φόρους, τους προϋπολογισμούς για περισσότερα από 180 Γραφεία Συνεδρίων και Επισκεπτών.
Η τελευταία έκδοση είναι πολύ χρήσιμη για τον σχεδιασμό του προϋπολογισμού, τη διαπραγμάτευση των μισθών, την πρόσληψη προσωπικού, τις αυξήσεις στους μισθούς, και την αξιολόγηση των οικονομικών προγραμμάτων του Γραφείων Συνεδρίων και Επισκεπτών. Η πληροφόρηση προέρχεται από 195 Γραφεία των ΗΠΑ και του Καναδά και αναλύει περισσότερες από 40 θέσεις εργασίας συμπεριλαμβανομένης και της γενικής διεύθυνσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024