Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο πλοίο κολοσσός για την Carnival

Νέο πλοίο κολοσσός για την Carnival

Η Carnival Cruise Lines, από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της κρουαζιέρας στο κόσμο, καθέλκυσε στις 13 Ιουλίου το νέο της απόκτημα “Carnival Triumph” στη Γένοβα της Ιταλίας. Με το […]

Η Carnival Cruise Lines, από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της κρουαζιέρας στο κόσμο, καθέλκυσε στις 13 Ιουλίου το νέο της απόκτημα "Carnival Triumph" στη Γένοβα της Ιταλίας. Με το "Carnival Triumph" η Carnival Cruises Lines αυξάνει τον στόλο των κρουαζιερόπλοιων της σε 15 πλοία.
Το Carnival Triumph είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στο κόσμο κόστους 410 εκατ. δολαρίων, βάρους 102.000 τόνων και με χωρητικότητα 2.758 ατόμων.
Το πλοίο είναι διακοσμημένο με θεματολογία από τις μεγαλύτερες πόλεις της γης Ρώμη, Βενετία, Βιέννη, Νέα Ορλεάνη, Τόκιο) διαθέτει 10 καταστρώματα, πισίνες, μεγάλους χώρους για άθληση, πολυτελές καζίνο, άνετους χώρους για τη διασκέδαση των παιδιών καθώς επίσης και μια μοναδική ποικιλία σε εστιατόρια αλλά και είδη διαμονής μέσα σ’ αυτό.
Αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για τη Νέα Υόρκη, όπου αναμένεται να φτάσει στις 24 Ιουλίου, και στις 27 Ιουλίου θα ξεκινήσει για μια σειρά από τετραήμερες και πενθήμερες κρουαζιέρες στα παράλια του Καναδά με σταθμούς τα λιμάνια Halifax, Nova Scotia, Saint John, New Brunswick.
Στη συνέχεια, με αφετηρία το Μαϊάμι από τις 23 Οκτωβρίου και για όλη τη διάρκεια του χρόνου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες στα νησιά της Καραϊβικής.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Carnival Cruise Lines στην Ελλάδα είναι η Amphitrion Air Services, μέλος του ταξιδιωτικού ομίλου Amphitrion Group of Companies.
H Carnival Corporation (Carnival), είναι από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες εταιρίες κρουαζιερών στον κόσμο. Έχει στην ιδιοκτησία της ή συμμετέχει ιδιοκτησιακά σε επτά εταιρίες: την Carnival Cruise Lines (100% ιδιοκτησία), την Holland America Line (100%), την Windstar Cruises (100%), την Cunard Line (68%), την Seabourn Cruise Line (68%), την Costa Crociere S.p.A. (63%) και την Airtours’ Sun Cruises (26%).
Όλες οι εταιρίες μαζί διαθέτουν ένα στόλο 44 κρουαζιερόπλοιων.
Εννέα επιπλέον πλοία έχουν προγραμματισθεί να παραληφθούν μέχρι το τέλος του 2003, με άλλα δύο να έχουν προγραμματισθεί για την Carnival Cruise Lines μέσα στο 2002.
Η Carnival επίσης διαθέτει κεφάλαια σε αρκετές τουριστικές επιχειρήσεις μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες αερομεταφοράς, διαμονής σε ξενοδοχεία, λεωφορεία, και άλλα μέσα μεταφοράς σε επιλεγμένες αγορές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024