Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέος οδηγός ξενοδοχείων από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

Νέος οδηγός ξενοδοχείων από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα επανέκδοση του ετήσιου οδηγού ξενοδοχείων στην Κύπρο, ο οποίος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες που αφορούν διαμονή σε ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα. Στον οδηγό περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία και […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα επανέκδοση του ετήσιου οδηγού ξενοδοχείων στην Κύπρο, ο οποίος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες που αφορούν διαμονή σε ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα. Στον οδηγό περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που έχουν επίσημα εγγραφεί και ταξινομηθεί από τον ΚΟΤ, και καταχωρούνται κατά πόλη/περιοχή, τάξη και αλφαβητική σειρά.
Ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης, κατάλογο των γραφείων τουρισμού και ταξιδιών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, καθώς επίσης και τις διευθύνσεις των γραφείων του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το παρακάτω κείμενο βρίσκεται μέσα στον οδηγό στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, στα Γαλλικά, στα Γερμανικά, στα Σουηδικά, στα Ιταλικά, στα Δανικά, και στα Ρωσικά:
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
"Τα ξενοδοχεία που παρουσιάζονται στο παράρτημα στις σελίδες 198-199 βρίσκονται στις περιοχές Κερύνειας και Αμμοχώστου. Οι περιοχές αυτές βρίσκονται προς το παρών κάτω από την κατοχή των Τουρκικών στρατευμάτων εισβολής. Η λειτουργία ή χρήση οποιουδήποτε από τα ξενοδοχεία αυτά που ανήκουν εξ’ ολοκλήρου σε Έλληνες Κύπριους στους οποίους απαγορεύεται η προσπέλαση στις περιουσίες τους από τα Τουρκικά στρατεύματα, είναι παράνομη σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία και το Διεθνές Δίκαιο."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024