Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέος προορισμός για τη Thai Airways

Νέος προορισμός για τη Thai Airways

Η αεροπορική εταιρία Thai Airways International PCL, προσθέτει ένα ακόμα δημοφιλή προορισμό στο δίκτυο της, με το νέο δρομολόγια μεταξύ Μπανγκόκ και Danang που εγκαινιάζει από τις 31 Οκτωβρίου 1999. […]

Η αεροπορική εταιρία Thai Airways International PCL, προσθέτει ένα ακόμα δημοφιλή προορισμό στο δίκτυο της, με το νέο δρομολόγια μεταξύ Μπανγκόκ και Danang που εγκαινιάζει από τις 31 Οκτωβρίου 1999.
Η Thai θα συνδέει την Μπανγκόκ με το Danang τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, και Κυριακή, με αεροσκάφος Boeing 737-400, των 149 θέσεων. Το νέο δρομολόγιο θα τεθεί σε ισχύ με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων της Thai.
Η Thai αποφάσισε την εισαγωγή του νέου αυτού δρομολογίου με στόχο να διευκολύνει την τουριστική κίνηση από διάφορες περιοχές, έτσι ώστε να εδραιώσει ακόμη περισσότερο την Μπανγκόκ ως μια πύλη προς την Ινδοκίνα.
Επίσης, σκοπός είναι να δώσει ώθηση στον ανταγωνισμό, καθώς προς το παρόν καμία διεθνής αεροπορική εταιρία δεν εκτελεί κατευθείαν πτήσεις προς το Danang, και να επωφεληθεί από τα σημερινά της δικαιώματα για εκτέλεση πτήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή, πιο αποτελεσματικά. Ακόμα, σκοπός ήταν η προώθηση της εισερχόμενης και εξερχόμενης επιβατικής κίνησης, από και προς τις πόλεις Χο Τσι Μινχ και το Ανόι, αντίστοιχα, οι οποίες παρουσιάζουν μια ραγδαία αύξηση. Με το νέο δρομολόγιο της Thai οι επιβάτες θα μπορούν να πετάξουν κατευθείαν από την Μπανγκόκ προς το Danang χωρίς να αναγκασθούν να αλλάξουν αεροσκάφος στο Χο Τσι Μινχ ή στο Ανόι, αντίστοιχα. Τέλος, η εταιρία επιθυμεί να μεγιστοποιήσει την χρήση των Boeing της, τύπου 737.
Η πόλη Danang στις ακτές του κεντρικού Βιετνάμ, θεωρείται μια από τις τρεις πιο σημαντικές τουριστικές περιοχές της χώρας μαζί με το Hue και το Hoi An, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, του καλού κλίματος, της μεγάλης ιστορίας της, της οικονομίας της και της κουλτούρας της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024