Τελευταία νέα
ΑρχικήΟ Όμιλος Plotin επεκτείνεται στο handling με διεθνείς συνεργασίες

Ο Όμιλος Plotin επεκτείνεται στο handling με διεθνείς συνεργασίες

Ο Όμιλος εταιριών Plotin προχώρησε στη δημιουργία κοινής εταιρίας με των βελγικών συμφερόντων διεθνή Οργανισμό επίγειας εξυπηρέτησης AviaPartnet, τέως Belgavia, με σκοπό την ανάληψη των σχετικών αδειών στα διεθνή ελληνικά […]

Ο Όμιλος εταιριών Plotin προχώρησε στη δημιουργία κοινής εταιρίας με των βελγικών συμφερόντων διεθνή Οργανισμό επίγειας εξυπηρέτησης AviaPartnet, τέως Belgavia, με σκοπό την ανάληψη των σχετικών αδειών στα διεθνή ελληνικά αεροδρόμια.
Πρώτο βήμα αποτελεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη μία εκ των τριών αδειών επίγειας εξυπηρέτησης του νέου διεθνούς αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα.
Τα αεροδρόμια που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της εταιρίας είναι: ο παρών αερολιμένας Αθηνών, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Ρόδος, τα Χανιά, η Κέρκυρα και η Κως.
Η AviaPartner είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους φορείς παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης με παρουσία σε 27 ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Η δε Plotin δραστηριοποιείται στο χώρο ως η μεγαλύτερη εταιρία εποπτείας υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης, με παρουσία σε 20 ελληνικά αεροδρόμια και προσωπικό άνω των 100 υπαλλήλων.
Η νέα εταιρία ονομάζεται AviaPartner Hellas, ενώ το κομμάτι της εξυπηρέτησης των επιβατών θα διενεργείται υπό τον διακριτικό τίτλο Plotin.
Στη νέα εταιρία, τη θέση του προέδρου κατέχει ο Alex Verougstraete, πρόεδρος του διεθνή ομίλου και την θέση του αντιπροέδρου κατέχει ο Χρήστος Αντωνίου, αντιπρόεδρος του ομίλου εταιριών Plotin.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024