Τελευταία νέα
ΑρχικήΟι καλύτερες εργασίες για περιβάλλον, πολιτισμό, και κληρονομιά δημοσιεύονται από την PATA

Οι καλύτερες εργασίες για περιβάλλον, πολιτισμό, και κληρονομιά δημοσιεύονται από την PATA

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την PATA (Pacific Asia Travel Association) μια έκδοση που περιλαμβάνει τις καλύτερες και τις βραβευμένες εργασίες που έχουν γίνει από τις εταιρίες που είναι μέλη της PATA, […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την PATA (Pacific Asia Travel Association) μια έκδοση που περιλαμβάνει τις καλύτερες και τις βραβευμένες εργασίες που έχουν γίνει από τις εταιρίες που είναι μέλη της PATA, με τίτλο "Environment, Culture & Heritage Best Practice Papers for 1999."

Η έκδοση περιλαμβάνει όχι μόνο τις βραβευμένες εργασίες αλλά και εκείνες που ήταν πολύ επεξηγηματικές.

Ο κ. John Semone διευθυντής του γραφείου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού της PATA ανακοίνωσε ότι η έκδοση αυτή έγινε με σκοπό την αύξηση της ευαισθητοποίησης των μελών της ΡΑΤΑ και την ενθάρρυνση νέων ιδεών. Ο κ. Semone δήλωσε ότι η ΡΑΤΑ αναγνωρίζει την σπουδαιότητα που έχει για την τουριστική βιομηχανία το περιβάλλον, η πολιτιστική κληρονομιά, και η εκπαίδευση.

Η έκδοση περιλαμβάνει τρία μέρη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, και την κληρονομιά, και καλύπτει θέματα ανακύκλωσης, προγράμματα trekking, και πρακτικές για τα τουριστικά γραφεία.

Οι εργασίες προέρχονται από ξενοδοχεία, τουριστικούς προορισμούς, και εθνικούς οργανισμούς τουρισμού. Οι περιοχές από όπου προέρχονται οι εργασίες είναι το Νεπάλ, η Ταϊλάνδη, ο Καναδάς, η Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, η Κίνα, η Μαλαισία, η Χαβάη, η Ινδονησία, και η Σιγκαπούρη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024