Τελευταία νέα
ΑρχικήΟι λάτρεις του κρασιού έχουν και αυτοί το τουριστικό τους θέλγητρο

Οι λάτρεις του κρασιού έχουν και αυτοί το τουριστικό τους θέλγητρο

Οι απανταχού λάτρεις του κρασιού έχουν και αυτοί ένα θεματικό πάρκο να επισκεφθούν με το αγαπημένο τους προϊόν. Αντίθετα με το ότι θα περίμενε κανείς το θέλγητρο αυτό δεν βρίσκεται […]

Οι απανταχού λάτρεις του κρασιού έχουν και αυτοί ένα θεματικό πάρκο να επισκεφθούν με το αγαπημένο τους προϊόν. Αντίθετα με το ότι θα περίμενε κανείς το θέλγητρο αυτό δεν βρίσκεται κάπου στην Γαλλία, στην Ιταλία, ή στην Ελλάδα, αλλά στην καρδιά του Λονδίνου, Μεγάλη Βρετανία.
Πρόκειται για το Vinopolis που πρόσφατα άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του.
Το Vinopolis βρίσκεται στο Bankside στο Southwark στην νότια όχθη του Τάμεση. Η περιοχή έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία του Globe Theatre και χώρου για περίπατο δίπλα στην όχθη.
Στο Vinopolis ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εικονικά ταξίδια μέσα από την ιστορία του κρασιού, να δοκιμάσει κρασιά από την μεγάλη ποικιλία που διατίθενται και να περιηγηθεί με φανταστικούς τρόπους στον κόσμο του κρασιού. Επιπλέον διαθέτει αίθουσες συνεδριάσεων από 50 έως 1000 άτομα.
Στόχος των υπευθύνων του Vinopolis είναι να φτάσει τους 500.000 επισκέπτες το χρόνο, μισούς από τους οποίους να έρχονται μέσω των tour operators.
Το κόστος εισόδου είναι 10 λίρες Αγγλίας και περιλαμβάνεται το Wine Odessey, CD ξενάγησης, πέντε γευσιγνωσίες από τα 200 είδη κρασιού του Vinopolis, καθώς και είσοδος στην γκαλερί όπου από τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει έκθεση του παραγωγού κρασιών Hess.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024