Τελευταία νέα
ΑρχικήΟι «Σοφοί άνθρωποι» θα πετούν με την Singapore Airlines

Οι «Σοφοί άνθρωποι» θα πετούν με την Singapore Airlines

Με το νέο σύστημα “Wisemen” που πρόσφατα εγκαινίασε η Singapore Airlines, οι «σοφοί άνθρωποι» θα απολαμβάνουν το πιο προηγμένο και χωρίς προηγούμενο οπτικοακουστικό σύστημα διασκέδασης κατά την πτήση, προσφέροντας ακόμη […]

Με το νέο σύστημα "Wisemen" που πρόσφατα εγκαινίασε η Singapore Airlines, οι «σοφοί άνθρωποι» θα απολαμβάνουν το πιο προηγμένο και χωρίς προηγούμενο οπτικοακουστικό σύστημα διασκέδασης κατά την πτήση, προσφέροντας ακόμη υψηλότερες υπηρεσίες στους επιβάτες της.
Με τη νέα γενιά Wisemen ή όπως αλλιώς λέγεται AVOD 1,5 (audio-video-on-demand) οι επιβάτες της της First και Business Class έχουν πλέον τη δυνατότητα μεταξύ άλλων, να διαλέξουν ανάμεσα από 25 τελευταίας παραγωγής κινηματογραφικές ταινίες ή να απολαύσουν μουσικά κομμάτια, που περιέχονται στα 50 CD’s, που συνιστούν τη μεγαλύτερη συλλογή στον αέρα, που είχε ποτέ αεροπορική εταιρία.
Συγκριτικά με το προηγούμενο σύστημα AVOD 1 υπάρχει περισσότερος ατομικός έλεγχος και μεγαλύτερη επιλογή, ενώ η fibre-opticKrisWorld σύστημα διασκέδασης, θα επωφεληθούν από αυτή την αναβάθμιση της ποιότητας σε εικόνα και ήχο.
Το νέο, υπερσύγχρονο Wisemen, του οποίου <Β>η εγκατάσταση σε κάθε αεροσκάφος κοστίζει 1,3 εκ. δολάρια ΗΠΑΒ>, τοποθετήθηκε και λειτουργεί δοκιμαστικά σε Megatop 747s που εκτελεί πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης-Λονδίνου και Σιγκαπούρης-Σίδνεϋ, ενώ σε μερικούς μήνες περισσότερα Megatop 747 θα προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.
Μέχρι το τέλος του 2000 η Singapore Airlines σκοπεύει να έχει εγκαταστήσει το νέο Wisemen σε όλα τα αεροσκάφη της που εκτελούν πτήσεις μακρινών αποστάσεων.
Σημειώνεται ότι το Σεπτέμβριο του 1997, η SIA υπήρξε πρωτοπόρος παρουσιάζοντας το πρώτο παγκοσμίως audio-video-on-demand (AVOD) σύστημα διασκέδασης κατά την πτήση.
Ο κ. Michael Tan executive vice president (Commercial) της SIA δήλωσε ότι "είμαστε ευχαριστημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες της first και business class το πιο προηγμένο σύστημα διασκέδασης στον κόσμο, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν πότε θα δούνε την ταινία ή πότε θα ακούσουν τη μουσική που επιθυμούν. Αυτή η νέα υπηρεσία αποτελεί τμήμα της πολιτικής μας να προωθούμε καινοτομίες και ακολουθεί την εγκατάσταση Dolby ακουστικών, τα οποία παρέχουν surround sound και στις τρεις θέσεις".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024